Naam:
Austin James Sketch
Leeftijd (17 t/m 20):
18
Geslacht:
man
Crew of Royal Academy of Dance:
Crew
Stand(Alleen voor de crew, bv. Choreograaf, Leider.):
Hij is co-choreograaf
Nationaliteit:
Brits
Innerlijk:
Austin is een jongen die zichzelf probeert te verbergen voor de rest van de wereld. Hij doet net alsof hij een zelfverzekerde, stoere jongen is, maar vanbinnen zit dat heel anders. Daardoor doet hij stomme dingen en heeft daar later spijt van.Als hij danst vergeet hij wie hij is, en wat hij heeft gedaan. Ook choreograferen helpt hem om zijn gevoel uit te drukken in een dans. Daardoor is hij bij de crew beland, en hij is niet van plan er ooit weg te gaan. Hij heeft eigenlijk niet veel zin om naar de dansschool te gaan, want hij wil niet dat er mensen interesse in hem gaan tonen, vooral niet omdat hij zijn geheimen dan misschien niet voor zich kan houden.
Uiterlijk(+foto):







Austin is redelijk ijdel, hij gaat de deur niet uit als hij zelf vindt dat hij er niet uitziet. En hij vindt pas dat hij er goed uitziet als zijn haar in een goede kuif rechtovereind staat, hij kleding aanheeft die hij echt leuk vindt, en zijn gezicht in een grote grijns staat.
Achtergrond(Hoeft niet):
Austin is opgegroeid in een weeshuis, waar hij zich nooit thuis voelde. Altijd was er wel iemand aan het zeuren dat Austin zijn taken niet deed. Austin deed zijn taken ook niet, want hij zat eigenlijk altijd buiten te dansen, omdat dat het enige was waarvoor hij leefde. Over zijn ouders weet Austin niks, niemand wil hem ooit vertellen hoe ze zijn doodgegaan, of weggegaan, of wat dan ook.
Extra:
Nog niks.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen