Naam: Gabriel Ethan Mc. Woods
Leeftijd (17 t/m 20): hij is 19 ,hij verjaard op 25 september.
Geslacht: man
Crew
Stand(Alleen voor de crew, bv. Choreograaf, Leider.): Hij doet vooral de trucks.
Nationaliteit: Gabe is Iers ,dat kun je duidelijk ook horen aan zijn accent.
Innerlijk: Hij is rebels ,een feestbeest en vooral heel actief. Met Gabe zul je beter geen discussie aangaan ,want anders krijg je een hele boel vloekwoorden naar je hoofd geslingerd. Soms is hij sarcastisch en maakt hij van die domme opmerkingen. Hij is wel aardig en je kunt hem wel vertrouwen. Als je zijn vertrouwen wint ,dan gaat hij echt voor je door het vuur en beschouwd hij je als een soort familie voor hem. Als je hem vraagt om serieus of normaal te doen ,dan zal hij dat wel proberen ,maar hij is een erge flapuit ,dus het zou wel kunnen dat hij zich niet kan inhouden. Hij is erg sportief en lenig ,hij doet aan free runnen ,skateboarden ,mountainbiken ,en natuurlijk dansen. Gabe wil streven naar een van de beste dansers en hij doet graag mee aan een uitdaging.
Gabe is rap beïnvloedbaar en raakt dus rap verslaafd aan dingen ,voor hem is het dus ook erg moeilijk om dingen af te leren ,maar dansen krijg je er nooit uit. Het is zijn passie en zijn hoop op een beter leven. -meer in rpg-
Uiterlijk(+foto):


Gabe heeft ,oceanblauwe ogen ,met een lichte tint groen erin en warrige bruine haren ,die hij soms wel eens in model zet. Hij is redelijk gespierd en is 1m83 lang.
Achtergrond(Hoeft niet): Gabriel komt van het stadje Dublin ,waar hij als tiener ,niets anders deed dan uitgaan ,meiden naar bed lokken en vooral litters alcohol naar binnen kappen. Op een dag kwam hij en zijn beste vriend in aanraking met drugs. Hij raakte verslaafd,maar zijn vriend probeerde hem alleen maar te helpen ,het werd zelfs zo erg ,dat Gabe ziek werd en in het ziekenhuis werd opgenomen en toen was hij nog maar 15 jaar. Hij kikte af en besloot zijn leven te beteren ,iets te zoeken als afleiding en toen vond hij het dansen. De kick die het hem haf om speciale stunts te doen en lol te hebben zonder een druppel alcohol. Maar helaas hervalt hij weer en begon hij weer te drinken. Zijn moeder was het beu en stuurde hem naar een militaire school ,waar hij 2 jaar gezeten heeft. Dankzij die tucht en discipline wilde hij iets beters gaan doen en toen besloot hij te gaan verhuizen ,hij vond de dancecrew ,hij vond een soort van nieuwe familie,maar zijn alcohol verslaving is nog niet helemaal weg.
Extra: Gabriel ,is alcohol verslaafd en hij is linkshandig ,hij praat niet graag over zijn veleden, maar denkt er wel vaak aan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen