Naam: Sarah Rose Smiths
Leeftijd (17 t/m 20): Ze is 18 jaar en verjaard op 20 oktober
Geslacht: vrouwelijk
Royal Academy of Dance:
Nationaliteit: Ze is Frans ,maar haar moeder is Engels ,daarom is ze twee talig.
Innerlijk: Sarah is een aardig meisje ,die soms wat te braaf is. Ze is erg naïef en iedereen kan haar aardigheid misbruiken omdat ze nooit 'Nee' durft te zeggen. Ze is erg onzeker ,stil en verlegen en heeft heel wat moeite om wat losser te worden. Ze heeft vaak last van stres en vind zelf ,dat ze heus wel lol kan hebben ,maar helaas heeft ze nooit tijd of zin ervoor. Sarah is erg muzikaal en lening. Dansen is haar passie en ze wilt altijd mensen gelukkig zien ,maar vaak vergeet ze zelf om gelukkig te zijn.
Uiterlijk(+foto):


Sarah ,heeft Donkerbruine golvende lokken. Ze heeft grote bambi bruine ogen die gesierd zijn door volle zwarte wimpers.
Ze heeft ook volle lippen en is 1m72 groot.
Achtergrond(Hoeft niet): Sarah komt uit een arm gezin en had niet altijd het beste leven gehad. ,haar vader was een zuiplap ,die haar en haar moeder ,verweet en zelfs sloeg. Toen Sarah twaalf was,besloot haar moeder weg te rennen van dat alles. Ze moest haar ,familie,huis en vrienden achterlaten in Frankrijk en ze verhuisde naar Engeland ,waar ze een aantal jaren bij haar oma woonde ,samen met haar moeder. Haar moeder vond ,werk en ze verdienen langzaamaan genoeg geld ,voor een eigen huisje. Later ,hertrouwde haar moeder ,met een rijke,maar aardige man en lijk alles goed te gaan Sindsdien is haar achternaam Smiths. Dankzij haar stiefvader ,kreeg ze de kans voor op dansschool te gaan en muzieklessen te volgen. Dansen werd haar grote passie en ze doet er nu werkelijk alles voor om een top danseres te worden.
Extra: Sarah ,verzamelt al van jongs af aan ,muziekdoosjes ,met ballerina popjes,het klinkt misschien kinderachtig ,maar ze heeft al erg authentieke doosjes ,waar ze echt dol op is.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen