Naam: Ibrahim Omar el Nissene
Leeftijd: 19.
Geslacht: Mannelijk.
Crew of Royal Academy of Dance: Crew.
Stand(Alleen voor de crew, bv. Choreograaf, Leider.): Co-Leider.
Nationaliteit: Arabisch.
Innerlijk: Ibrahim is een ijdele jongen die wel eens zijn arrogante momentjes heeft. Hij maakt je gemakkelijk aan het lachen, het is een gave zegt hij zelf. Hij is zelfverzekerd en zegt wat hij denkt. Hoe gemeen het soms ook kan zijn. Ibrahim is erg doelgericht, en hij weet wat hij wil. Hij zal er ook altijd voor zorgen dat hij krijgt wat hij wil.
Uiterlijk(+foto):


Ibrahim is een mooie jongen. Hij heeft een olijfkleurige huidskleur, net zoals alle Arabische mensen. Zijn gitzwarte haren zitten altijd goed in model, en zelfs met een net-uit-bed kapsel ziet het er nog goed uit. Hij heeft mooie ogen waar iedereen in verdrinkt, omringt met zwarte wimpers. Ook over zijn lichaam kan hij niet klagen. Door al het trainen is hij best gespierd. Ibrahim is 1,87 en kan daarom nog wel eens op je neer kijken.
Achtergrond(Hoeft niet): Ibrahim is opgegroeid in Dubai, gelegen in de Verenigde Arabische Emiraten. Hij kwam uit een klein gezin, zijn ouders en twee jongere zusjes. Ayska en Ilana die nu 16 zijn. Ibrahim danst al sinds zijn 6e en is altijd bij hetzelfde groepje gebleven in Dubai. Het hele groepje bestond uit 7 jongens inclusief Ibrahim zelf. Ondanks school is Ibrahim altijd door gegaan met dansen, nadat hij zijn diploma had gehaald verhuisde hij naar Engeland om te studeren. Hij is uiteindelijk na het eerste jaar gestopt met studeren, maar is wel in Engeland blijven wonen. Zijn ouders zijn er niet blij mee, maar hebben het wel geacepteerd.
Extra: Hij heeft een hond, Amir.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen