It's starts when I was 18.

Ik sta voor de deur van Xandro's huis ik bel 2x aan er wordt open gedaan snel stap ik naar binnen "hehe je bent er eindelijk ik heb iets nieuws voor je deze geeft 1000 euro maak er wat leuks van" ik pak me kleren en ga naar het aderes het is een smerige oude vent " u doucht zeker ook nooit" ik krijg een klap in me gezicht "niet zo brutaal jonge dame" argh wat haat ik dit ook.
ik zit al helemaal onder de blauwe plekken. De man trekt me mee naar een matrasje en scheurt me kleren kapot "ik had juist wat anders meegenomen met klitterband." "ken me niet schelen" hij knoopte ze broek los en komt in me tranen trsomen over me wangen.

2 maanden later.

"godverdomme slet zie je niet dat ik zoveel voor je doe en jij wilt dit niet meer nou pech je bent van mij en je blijft hier tot ik terug ben" daar zit ik dan op de bank alleen in dit huis ik hoor de deur dicht slaan hij is er niet meer dit is mijn kans de deur gaat weer open een man van 1.80 komt de kamer binnen hij is erg breed daar gaat me kans een week ging voorbij xandro was terug ik had meer klanten dan ooit dagen weken maanden gingen voorbij nu al 1 jaar een jaar als hoer een jaar geslagen worden getrapt gesneden gebruikt als slaaf zolang meneer maar geld krijgt ik ben het zat

2 jaar later!

nu werk ik in een stripclub ook niet echt mijn droom.
Ik moet uit de kleren voor geld en daarna wordt ik besprongen het geld gaat niet eens naar mij maar naar die achterlijke mogool "blijven lachen Angel" "ik lach me zuf voor jullie waarom doe je het zelf niet lekker." nog een "klanten wille me niet eens meer als je blijft slaan" schreeuw ik zo hard ik kan. Ik kan dit niet meer morgen ga ik terug naar dat stink hok dan gaat xandro op vakantie we zijn nu een jaar veder ik ben 20 maar voel me 40! alles doet pijn alles is blauw " kan ik even een luchtje schepen?" ja, alleen in de tuin" ik weet dat de poortdeur nooit op slot is ik greep me kand pakte een pet en ging de tuin in de eerste 5 minuten werdt ik in de gaten gehouden toen die vent even wegliep vluchten ik de poort uit ik renden als een gek naar de winkelstraat ik keek alleen af en toe achterom zal die het door hebben zou die me achter na zitten allemaal vragen schieten door me hoofd "aahhaaa" "dat krijg je als je niet voor je kijkt" hoor ik opeens een jongen zeggen ik schrik en kijk omhoog ik kijk in twee bruine ogen.
"sorry" ik kijk bang achterom en kijk weer bang terug. "scheelt er wat?" "nee sorry mag ik wat vragen weet jij de weg hier ik wordt achtervolgt" ik schoof me petje iets omhoog hij keek me met grote ogen aan meteen draaide die zich om nu merkte ik de tweede jongen op hij had dezelfde ogen voor de rest zag ik het niet zo ze hadde alle twee een pet op de ene waar ik tegen op botste pakte me hand en trok me mee bij een audi stopte ze en ze lieten me instappe zelf stapte ze voor in de tweede jongen reed en de ander deed hun petten af "wij zin trouwens tom en bill" bill was de gene tege wie ik aan knalde. "ik heet angel" "mooie naam" later stapte we bij een groot huis uit. "onze moeder is thuis zij zal wel even naar je wonden en alles kijken." ik stapte naar binnen en inderdaad is er een vrouw ze gaf de jongens een knuffel " mam dit is angel, ze was op de vlucht maar zou je haar wonden wille bekijken?" "ja hoor tuurlijk, wat zijn jullie toch weer lieve jongens." ze rijkt haar hand naar me uit en ik pakte hem vast. Ze nam me mee naar de keuken. "zo laat me ik kijken" ik deed me shirtje uit de vrouw schrok. "o mijn god wat is er met jou gebeurt." "dat is een heel lang verhaal" "later kan je het wel vertellen als je dat wilt je bent in goede handen nu, ik heet trouwens simone." de vrouw glimlachte vriendelijk naar me "ga maar even op een stoel zitte ik zal even wat pakken voor die wonden" ik trok me shirtje weer aan en tom kwam binnen "gaat het weer een beetje, je zag er nogal panierkerig uit" "het gaat wel beter ja" "mooi" tom komt naast me zitten en simone stapt de keuken binnen ik trek me shirtje weer uit ookal zit tom naast me "moet ik even weggaan?" "nee hoor ik ben het wel gewend" tom bekeek me "zo je bent flink toe getakelt" ik werdt stil langzaam liep er een traan over me wang af ik zette me pet af Simone begon met me rug me hele shirt zat onder het bloed maarja dat was ik al gewent "auw dat prikt best wel" de telefoon ging "tom zou jij even haar gezicht wille doen " ja hoor" tom pakte een beetje spul en smeerde het voorzichtig langs me wonden "gaat het zo" "ja hoor" na een paar minutjes kwam simone terug "volgende week moeten jullie op tour" na een klein uurtje ware al mijn wonden behandelt " weet je trouwens waar je ouders bereik baar zijn?"
ik keek simone aan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen