Enjoy :)

Britt Have.

Ik giechelde zachtjes wanneer Niall me optilde en een klein rondje met me draaiden. 'I love you' zei hij ik drukte een kusje op zijn lippen. 'I love you more'
het was naar dat niemand van onze relatie af mocht weten. Niall zou het niet goed doen bij zijn fans, en op de een of andere manier mocht ik niet van mijn moeder met hem omgaan. Daarom moest het geheim. Ik voelde hoe hij me weer langzaam op de grond zetten. Ik glimlachte. 'Heb je wel de gordijnen naar beneden zodat paparazzi ons niet kan filmen ofzo?' zeg ik zacht en loop langzaam naar de kamer toe. 'Ja dat heb ik ja' hij glimlachte en liep naar de keuken. 'Wat te drinken?' vroeg hij. 'Doe maar een cola' zei ik en haalde een hand door mijn haren heen. Ik en Niall waren alweer een tijdje met elkaar samen, om precies te zijn twee en een half maand. Ik keek even rond. Het was best raar hoe alles is verlopen, hoe we elkaar hebben leren kennen is ook raar. Alles is eigenlijk raar, ik beet zacht op me lip. Eigenlijk vond ik het ook wel weer grappig. Een grappige ontmoeten tussen ons.
Niall verstoorde me gedachtes wanneer hij me cola neer zette en naast me kwam zitten op de bank. Hij sloeg zijn arm om me heen en drukte een kusje op me slaap. Een glimlach versierde me lippen. 'Je bent zo mooi Britt' zei hij en drukte een kusje op me haren. 'Ahw..' zei ik en beet zacht op me lip.
Ik wist nooit echt hoe je om moest gaan met complimenten. 'Jij bent ook mooi Niall' zeg ik en druk een lange kus op zijn mond. Dit was echt de jongen waar ik van hield. Alleen loopt het allemaal zo raar. Me moeder en de paparazzi. Zo had ik het liever niet gewild, maar als het zo moet dan doe ik het zeker voor Niall.
Maar toch blijf ik steeds met een gedachten in me hoofd lopen, die gedachten krijg ik niet weg.


Hopelijk was het wat.
Al tijd niet meer geschreven hihi.
Ik ben misschien van plan om het verleden te gaan schrijven hoe ze elkaar hebben leren kennen, etc.
Hopelijk vinden jullie dat leuk idee? :)

xx

Reageer (1)

  • Spaceless

    Leuk :) snel verderrrr xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen