Halve week verder.

Sarah.

Het was weer een halve week verder, en ik was gebleven voor Harry. Ik had Niall uit mijn hoofd gezet ik had het echt verkeerd aan gepakt en voelde me nog steeds schuldig over wat er gebeurd was. En tussen mij en Harry ging het wel weer goed opzich. 'Wat gaan we vandaag doen Hazz?' vraag ik zacht en kijk hem aan. Ik gleed met me vingers door zijn krullen heen en hij haalde zijn schouders op. 'Geen idee, weet jij wat leuks?' hij kijkt me aan en glimlacht zwakjes.
Ik schudde me hoofd. 'Nee, iedereen is weg..' ik liet me opzij vallen tegen Harry aan en sloot mijn ogen, we lagen nu met z'n tweeen op de bank te vervelen.
'We kunnen film kijken ofzo..' zeg ik zachtjes en kijk dan naar Harry en glimlachte zwak. Film kijken vond ik altijd leuk, alleen wist ik niet of Harry dat leuk vond. 'Ja kan, alleen heb ik geen leuke films' zucht hij en slaat zijn armen om me heen. Ik grinnik zachtjes. 'Nu ben ik gevangen' een zucht verliet mijn mond en ik sloot mijn ogen. 'Ja in de armen van Styles' zei hij grinnikend. 'Jap' ik opende me ogen weer en keek in de mooie groene ogen van Harry. Het waren echt mooie ogen en ze glunderden. Ik glimlachte breed. 'Zullen we een spel doen met vragen stellen zodat ik wat meer.. noujah over je te weten kom' ik beet op me lip en ging rechtop zitten en Harry knikte. 'Is goed, begin jij maar' ik knikte en kreeg een bedenkelijk gezicht, wat kon ik hem vragen? Eigenlijk had ik genoeg vragen. 'Hoe hebben wij elkaar leren kennen?' zei ik zacht en keek even naar me benen en toen weer naar Harry. Ik wist het niet meer. 'Nou ik en de jongens gingen naar een soort muziek kamp en daar was jij ook..' begon hij voorzichtig. 'Je was mooi, slank en super knap' zei hij en glimlachte terwijl hij het vertelde. 'Dat ben je nu nog steeds..' ik voelde me wangen lichtjes gloeien. 'Nou eigenlijk was ik een flirt, ik flirtte wel met alle meisjes, en probeerde het ook bij jou alleen reageerde jij niet echt.. Je negeerde het maar op een gegeven moment kreeg ik gevoelens voor je en deed ik wat afstandelijk en flirtte niet meer zo, onder het kamp kregen we samen een opdracht, samen een nummer maken.. en nou..' hij stopte even met praten en keek me aan en glimlachte zwakjes. 'Toen? Wat deden we?' ik beet zacht op me lip, ik had toch niet iets stoms gedaan? Ik vond het wel naar dat ik het niet meer wist. 'We hadden het super gezellig met het schrijven van het nummer. Niall begeleide ons met zijn gitaar en ging naar een tijdje weg, en toen ja hebben we gezoend en hebben we gezegd wat we voor me kaar voelde' zei hij ik glimlachte zwakjes en keek hem aan en zag hem naar zijn benen kijken. 'Waar ging het nummer over Hazz?' vroeg ik voorzichtig en keek hem aan. Hij keek me aan en hij keek een beetje sip. 'Nou over hoe twee liefdes elkaar kunnen vinden' zei hij zacht. 'Maar ik heb het niet meer en ik weet het ook niet meer dus kan ik het niet zingen' mompelde Harry en ik knikte. 'Nou dat geeft niet' ik glimlachte zwak en drukte een kusje op zijn neus.



Beetje slecht hoofdstuk.
excuses.
:$

Reageer (2)

  • Manonxxx

    Aawh.
    Snel verder.
    Xx.

    1 decennium geleden
  • Arquitecta

    Ga snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen