Sarah.

Ik glimlachte naar Harry, hij was echt perfect langzaam drukte hij een kusje op mijn lippen even schrok ik, ik dijnste iets achteruit. 'Sorry' mompelde Harry.
'Geeft niet' zei ik zachtjes en keek hem aan, zijn ogen en houding leken beschaamd. Er hing even een stilte een nare stilte, stiltes waar ik niet tegen kon. 'Hazz vraag jij eens een vraag' zei ik zachtjes en zag hem zijn hoofd omdraaien. 'Ik weet alles toch al..' mompelde hij. En haalde zijn schouders op. Een zucht verliet mijn mond hier had ik dus geen zin in. 'Oke' ik stond op en liep naar de keuken en pakte een glaasje en vulde dat met cola. Ik keek vanuit de keuken de woonkamer in en zag Harry voor zich uit staren. Alles was gewoon zo vreemd, ik kon nog steeds niet begrijpen dat we een relatie hadden. Ik liep terug en plofte naast hem neer. 'Sorry' zei Harry. 'Geef niet' mompelde ik zachtjes terug en keek hem aan. Hij glimlachte zwak en keek toen naar zijn handen. 'Als je toch alles van me weet, waar heb ik dan een hekel aan?' zei ik en keek hem aan en grijnsde. 'Piep schuim.. dan word je echt gek en sla je zowat op hol als je dat hoort' Harry grinnikte zachtjes, en ik deed mee. 'Ja dat is zo.. wel vreemd' een zucht verliet mijn mond weer en ik keek voor me uit en legde toen mijn hoofd tegen zijn schouder aan. Zo bleven we een tijdje zitten, we zeiden niets en dachten allebei ergens anders aan. 'Wat zullen we doen ?' vroeg Harry met een schorre stem.
Ik haalde mijn schouders op en keek hem in zij mooie groene ogen aan. Zijn ogen waren echt perfect. Ik beet zacht op me lip en zag dat Harry dichter naar me gezicht kwam. 'Sarah ik hou echt van je' zei hij zacht. 'En dit alles is heel moeilijk voor je maar dat moet je echt weten Saar' ik bloosde en drukte een vlug kusje op zijn lippen en zag hoe zijn ogen begonnen te sprankelen. 'Het komt vast goed' zei ik zachtjes en zag Harry knikken en die vervolgde nog een kusje op mijn mond, ik legde mijn hand op zijn kaak en zoende hem voorzichtig. Hield ik ook van Harry? Of was dit gewoon alleen maar fijn, onze lippen pasten perfect en langzaam voelde ik zijn tong tikken tegen mijn lippen, niet lang twijfelde ik maar voelde ik de adrealine door me lijf gieren. Langzaam vonden onze tongen elkaar. En speelde we een rustig spelletje, een spel vol met liefde? Of was dat niet vanaf mijn kant?


Oehw ja.. ''
Wat gaat er gebeuren?
Kudo/abbo leuke reactie? :)

Reageer (4)

  • Black0Soul

    SNEL VERDER PLEASE?

    1 decennium geleden
  • Black0Soul

    Snel verder!!
    Ze moet weten hoe veel hij om haar geeft!

    Ze zijn cute samen! (H)

    1 decennium geleden
  • Manonxxx

    N'aahw.
    Ze moet weer terug verliefd op hem worden.
    snel verder...
    xx

    1 decennium geleden
  • Arquitecta

    Ga snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen