Foto bij Dream 1

22-05-'13

Voor de duidelijkheid: Dit is een droom, niet echt dus.
Het is lastig om sommige delen te begrijpen, maar ik probeer het verhaal zo duidelijk mogelijk te vertellen....
Melissa+Mikayla=vriendinnen

Verveeld kijk ik om me heen. De deur van het klaslokaal staat deze keer achterin de klas. Niet lang daarna verschijnt een gymleraar(bij ons ook wel bekend als meneer V.D. Meer) in de deuropening. Vervolgens schrijft hij iedereen van de klas -zonder iedereen te vragen- in voor het voetbaltoernooi.

De omgeving veranderde plots in een winkel. De winkel was een mix van de op=op, de Xenos en de sport2000. Rechts van mij stond Mikayla en voor ons duwde Melissa het winkelkarretje. Op de hoek staan verschillende vreemde potjes lenzen. Mikayla wil absoluut dat ik de lenzen in een potje met vreemde gekleurde balletjes kies, maar ik kies toch voor een normaal pakje.

Onderweg naar de kassa is de rest van het pad gevult met alleen maar chocolade. Als we bij de kassa aangekomen zijn laat Melissa zo OVERDUIDELIJK haar geld vallen. Het was een 2-euromunt en een 1-euromunt. Ze pakte het weer OVERDUIDELIJK op en deed precies hetzelfde met een snoepje bij de kassa. Hierdoor moest de cassiére het snoepje oppakken en leek het net alsof Melissa iets ging stelen(Ze deed het niet hoor).

WEKKER!!!!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen