Foto bij Dream 3

10-06-'13

Ik fietste samen met een onbekend meisje langs de weg waar ik normaal langs fiets naar school. Het meisje had een of andere vreemde minifakkel,sigaret, lucifer mee en gooide het weg in de bosjes. Toen fietsten we de bocht om(die er in het echt niet is). Als ik mijn hoofd omdraai, zie ik plots een vreselijke grote brand(Zo'n brand als in de film:'The hunger games')

Ik stap vlug van mijn fiets af en zie dat het meisje niet weg kan fietsen. Dan komt plots mijn moeder en zegt zei(ja en nu word het melig): 'Snel! Je moet boterhamworst halen. Onthoud goed 1/3e boterhamworst. 1/3e!!!! Niet een hele!' En ik kreeg een briefje van 20 euro in mijn handen geduwd.

Ik had eigenlijk gewoon geen zin om naar de winkel te gaan, dus besloot ik naar huis te gaan. Mijn huis was ineens naast het fietspad dus ik was heel snel binnen om de boterhamworst te halen(Thuis hadden wij altijd wel boterhamworst). Ik ren weer terug naar het fietspad en geef de boterhamworst aan het onbekende meisje. Ze gooit de 1/3 boterham in het vuur en het vuur verdwijnt.

Toen werd ik wakker. Ik keek op de klok en zag dat ik een uur en een minuut eerder dan de wekker was...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen