Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • irish1805

    pfrrrtt niet zo moeilijk doen emma! ik zou Niall gewoon op zn bekje genomen hebben hoor ^^
    al zijn het idiote pedos :s

    1 decennium geleden
  • MusicXGuitar

    mooimike echt? Wow als Niall en de rest niet zo stom waren geweest had ik best daar willen zitten en NIall willen zoenen :$. Haha x

    1 decennium geleden
  • MellissaKuran

    De jongen uit mijn buurt zijn 1 jaar ouder en veel erger.
    Ik ben echt bang voor ze

    1 decennium geleden
  • Oleada

    En toen moest ik heel mijn reactie opnieuw typen omdat Q raar deed ... Waarom is iedereen tegen mij, Grr!

    Dus...
    Is die jonge krullebol ooit uit zijn bed gestruikeld, geland op zijn skatebord, zijn kamer doorgesjeest om vervolgens tegen zijn kast aan te rammen en dan een hele berg kleding over zich heen te krijgen, en dan met nog een verdwaald onderbroek op zijn hoofd door zijn kamer te wankelen op zijn bureaustoel met wieltjes te landen, daarop dan overmatig veel rond zijn eigen as gedraaid te hebben waardoor hij misselijk op de grond viel en dan weer recht geklauterd zijn teen tegen een bowlingbal aan te stoten en op één been zijn kamer uit te springen, om dan al tuimelend de trap af te dalen en zo dan uiteindelijk op zijn hoofd geland ofso ... want dat zou een logische verklaring zijn voor zijn pervy-handelingen.
    Oké, dit slaagt ook echt nergens op ... Ik heb mezelf de afgelopen dagen gemarteld door Q te negeren, waardoor ik nu vreemde extatische bijwerkingen ervaar x)

    Verder heb je dat weer maar eens top geschreven. Maareeeh snel verder, want ik wil weten hoe dat spel verder gaat ... Ik wil wedden dat Emma alle opdrachten krijgt. Harry - de gefrustreerde, overperverse controlefreak - zal wel weer eigen spelregels hebben.. Die jongen toch!

    Trouwens, wil ik Emma graag mijn cold/ice pack aanbieden. Volgens mij hebben haar armen dat meer nodig dan mijn voet. Want elke keer dat Harry haar weer maar eens vastgrijpt, dat kan vast niet zonder blauwe plekken met gevolg zijn. Mijn goede daad voor vandaag: CHECK!

    Als ik een bezorgde moeder zou zijn, zou ik zeggen: 'Zou je niet beter leren, in plaats van te schrijven.'
    Maar de niet-zo-ijverige-van-jou-verhaal-houdende student in mijn zegt: 'LEVE JIJ, want je maakt tijd om voor ons te schrijven!'

    Veel succes met geschiedenis, meid!
    x

    1 decennium geleden
  • spidermashton

    Dude, dit is eigenlijk gewoon groepsverkrachting!
    Ik ga ze aangeven.
    En ik geloof dat Haz op íets te jonge leeftijd de verkeerde dingen heeft ontdekt! Hallo, OP FUCKING 12 JARIGE LEEFTIJD HOOR JE MET ACTION MANNEN TE SPELEN! Of op z'n minst Tarzan op de playstation!
    Dan hoor je geen tienjarige meisjes aan te randen. Pervert.
    Oké, ga jij leren! Ik zal zorgen dat ik mijn stukje klaar heb! ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen