Foto bij Prologue two || Notes in a bottle

Ik heb eigenlijk geen idee wat ik in deze inleiding ga schrijven...
Haha, oké, dat komt eigenlijk doordat mijn inleidingen bij mijn andere story DITR altijd erg lang en onzinnig zijn en ik eigenlijk vind dat bij deze story beter wat serieuzere inleidingen passen. Deze story wordt überhaupt wat serieuzer, denk ik, maar dat komt ook omdat DITR eigenlijk een beetje een zoetsappig liefdesverhaaltje is (dat ik wel ontzettend leuk vind om te schrijven!), terwijl hier meer drama in voorkomt en romantiek niet op de eerste plaats staat (staat ook expres niet bij de genres genoemd). Ik hoop dat jullie dit verhaal alsnog leuk gaan vinden om te lezen en ook dat het ook een herkenbaar verhaal voor jullie gaat worden! Ik heb de verhaallijn uitgedacht toen ik op vakantie was en ik denk dat het af en toe nog best wel diep kan gaan worden (:
Oh ja, ik ben dus gisteren teruggekomen van vakantie uit Amerika en het was echt GEWELDIG! Echt een droom die uit kwam voor mij! Het is echt een supervakantie geweest! (: (ik wil weer terug! Nou ja, in mijn eigen bed slapen was ook wel weer fijn (ik heb net zo'n 11,5 uur geslapen, dat is lang voor mij! Maar dat zal wel komen doordat ik daarvoor ongeveer 31 uur wakker ben geweest. Nu maar hopen dat ik net als op de heenweg geen jetlag heb (: ) en het is natuurlijk fijn om weer op Quizlet te kunnen (: Het weer hier stelt me alleen wel teleur, hoor :P. Oké, dat was dan eventjes mijn spoiler met onzinnigheid (:

Ik denk dat ik ga proberen om voor deze story in het begin ongeveer één keer per week een hoofdstuk te plaatsen. Dat is niet zo veel, maar dat heeft twee redenen: namelijk dat ik ook veel tijd besteed aan schrijven aan DITR en dat verhaal even voorrang heeft en ook omdat ik dit verhaal heel precies wil schrijven en gewoon wil proberen het allemaal zo goed mogelijk te krijgen (niet perfect, dat gaat natuurlijk nooit lukken, maar gewoon zo goed als ik kan) en dat betekent dus veel herschrijven en verbeteren, wat dus wel veel tijd gaat kosten (: dus ik hoop dat jullie dat begrijpen.
Verder nog echt héél erg bedankt voor jullie reacties op het vorige hoofdstuk, ik vond ze écht geweldig en ze maakten me allemaal zó ontzettend blij! En ook 45 abo's alweer (en 2 bladwijzers)! Heel erg bedankt allemaal!
Groetjes,
Charlotte

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • BELIEVExME

    Ik begrijp het helemaal
    Zo voel ik me vaak in de klas
    Buitengesloten, en alleen ook al zijn er zoveel kinderen
    Ik vind dit echt prachtig geschreven
    Sorry voor de late reactie

    1 decennium geleden
  • VeerleClifford

    Wow.
    Tranen in mijn ogen het is alsof ik over mezelf lees. De tranen staan in mijn ogen ik weet echt niet wat ik verder moet zeggen. Ik wil dit verhaal graag lezen en... Ik ik ga wel gewoon verder

    1 decennium geleden
  • xlovelytjex

    Wauw, ik vind deze story nu al echt heel leuk, je schrijft heel mooi (flower)

    1 decennium geleden
  • Spaceless

    prachtig! ik ga snel verder lezen :) x

    1 decennium geleden
  • Lucilya

    Prachtig!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen