Dit is een 2-delige quizlet die laat zien dat liefde niet alleen rozegeur en manenschijn is. het gaat over een meisje genaamd Lily Hasslig. Ze is 14 jaar en verliefd op een jongen. Een jongen genaamd Bill Kaulitz, die ze nooit zal kunnen krijgen. En dat kan ze niet aanvaarden. Ze zoekt een uitweg om haar verdriet te doen stoppen, maar niet de juiste.. TIP: De titel van deze quizlet word duidelijk als je alles hebt gelezen.Ps; Th-haters hebben dit verhaal ook gelezen. Zij vinden het evengoed een mooi verhaal. Omdat het niet echt helemaal over Th gaat. Het had evengoed een andere jongen kunnen zijn.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • 20022010

    Waauuw. Mooi geschreven. Ik heb ook paar weken terug vreselijke dingen meegemaakt. De liefdesverdriet. Ik zag een jongen echt graag. Ma ook echt dood graag. En hij mij ook zei hij. En ja ik dacht van ' Yes ne jong die om mij geeft, klaar zal staan voor mij, in zijn armen nemen als het niet gaat ' Hoor ik dat hij voor een ander voelt. Eerst was het excuus dat het niet klikt. Dat hij mij niet wil kwetsen. Ik kreeg dan een bericht van hem dat hij wilt praten. Ok ik ook. Verteld die gast dat hij voor iemand anders voelt en dat ik hem moet vergeten, een betere jong moet zoeken. Ja hallo ?? Dat is gemakkelijk gezegd maar moeilijk gedaan. Ik was er echt van kapot en heb 2 weken geweend. Want alles was voor nix ! Kheb voor hem met een goede vriendin van mij ruzie gemaakt. Voor hem op mijn smoel laten slaan en dan nog dit ?? We zijn nu wel vrienden maar kweet nie. Kben nog binnen boos op hem. Want ik zag die echt dood graag :( Soms heb ik ook de neiging om terug te wenen voor hem. Maar ik hou me sterk en jongens zijn dat niet waar, vooral hij niet !

    x..

    1 decennium geleden
  • nezzieneurd

    wow ik heb ook zo iets gedaan maar ik heb een grote spiegel kapot geslagen,weet je wel zo'n spiegel dat je je zelf helemaal kunt zie.

    deze verhaal is zo diep en ik ga zeker ook deel 2 maken...


    xxx joya<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen