Foto bij A ranger/traitor 126

Een nieuw deeltje :D

(Belangrijke mededeling onderaan!)

Uiteindelijk waren ze vlakbij de baai, waar de Skandiërs hun ontmoetingsplaats hadden ingericht.
“Wachten jullie hier, ik ga de omgeving verkennen,” zei Halt. Sean wilde al protesteren, maar Arnaut gaf hem de kans niet.
“Laat hem maar, Sean. Dit is iets waar Grijze Jagers goed in zijn. Meer dan goed zelfs. Wij zouden hem alleen ophouden.” Sean wist misschien niet precies wat de werkelijke vaardigheden van een Grijze Jager waren, maar hij had ook gemerkt dat Halt geruisloos door het bos kon lopen en soms zelfs helemaal leek te verdwijnen. Natuurlijk zou hij liever zelf als eerste op onderzoek uitgaan, maar hij was verstandig genoeg om zich te vinden in de argumenten van Arnaut. Halt die zag dat hij overtuigd was, schonk hem een kort knikje en even later was hij tussen de bomen verdwenen.
Eigenlijk verwachte Halt niet dat de Skandiërs veel wachtposten uit zouden zetten. Ze hadden maar weinig te vrezen hier en mocht de koning toch besluiten om hen plots met hun leger aan te vallen, dan zouden ze dat van ver zien komen. Toch bewoog Halt door het bos alsof er in elke boom een wachter zat. Je kon nooit weten en het was nog altijd beter te voorzichtig te zijn dan roekeloos tegen een Skandiër opbotsen.
Uiteindelijk hoefde hij maar twee slaperige Skandiërs te omzeilen om de plek te bereiken waar hij een goed uitzicht had op de natuurlijke haven die de Skandiërs tot de hunne gemaakt hadden. Het was absoluut geen kleine baai, maar toch lagen alle in haast opgetrokken steigers vol met wolfschepen. Genoeg voor honderden Skandiërs en dan waren er waarschijnlijk nog op rooftocht langs de Hiberniaanse en Aralueense kusten. De implicaties van wat hij zag waren enorm. Als de Skandiërs in drie of vier groepen op volle sterkte op verschillende plaatsen Araluen zouden binnenvallen, dan was het binnen de korstte keren gedaan met hen. En Arnaut en hij moesten hen schrik aanjagen? Plots leek hun hele onderneming onmogelijk…

Hoi lieve lezers!
Zoals elk jaar doen mijn beste vriendin Katl1 en ik mee aan de Paul Harland Prijs. Ons nieuwe verhaal is net klaar en we zoeken DRINGEND nalezers. Donderdag zouden we de commentaren moeten hebben om het nog op tijd te kunnen verwerken.
Vataja ontdekt bij de begrafenis van haar moeder dat die van een andere plaats afkomstig is, een ander deel van de stad, waar het leven veel beter is. Omdat niets haar nog bindt aan haar huidige woonplaats, trekt ze er op uit om te ontdekken waar haar moeder vandaan kwam en wat haar er toe gedreven had te verhuizen naar het armzalige oord waar zij was opgegroeid. Ze komt terecht op een plaats waar dingen niet zo eenvoudig zijn als ze lijken, waar een strijd woedt tussen het goede en het kwade. Een plaats waar ze niet voor iedereen even welkom is. [12+]
Wie zo vriendelijk wil zijn om na te lezen kan me een pb sturen met je e-mailadres, zodat ik je het verhaal kan sturen. Uiteraard zorgen we voor een kleine beloning, in de vorm van reclame voor één van je creaties.
En voor wie geen tijd (en wie naleest natuurlijk ook): ook hulp bij het vinden van een titel zouden we erg appreciëren!

Reageer (4)

  • Feanor

    moio verhaal, dat laatste stukje is ook vet, mocht het ooit op Q staan, of als boek, wil ik het wel lezen :D

    1 decennium geleden
  • dayxdreamer

    haha, ik dacht weer eens slim te zijn ;)

    1 decennium geleden
  • SonOfGondor

    Ik wil wel helpen, je kent mijn e-mail

    1 decennium geleden
  • katl1

    Volgens mij is zo'n oproep letterlijk kopiëren toch niet altijd zo handig xD
    'mijn beste vriendin Dayxdreamer en ik'?
    misschien toch eens aanpassen, dame!

    en voor de andere lezers: het zijn dus dayxdreamer en ikke ;)

    PS: SNEL VERDER!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen