Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • geheimpje1

    ik lees het nu voor de tweede keer, en ik moet alweer huilen.
    het is echt goed geschreven

    7 jaar geleden
  • Mylintis

    Is het nu af? Dat is een heel triest geheel, hoewel ik me hier emotioneel toch al heel wat weken -misschien zelf wel maanden- op heb kunnen voorbereiden. Blijkbaar maakt dat de daadwerkelijke schok niet minder, haha. Als dit al mijn reactie is zal het voor jou nog wel veel erger zijn. Zeker na zo'n lange tijd en zoveel hoofdstukken. Nu ik zo lees hoeveel pagina's en woorden het bevat heb ik best wel veel respect voor je, dat je zo lang door hebt kunnen gaan en ook steeds weer nieuwe dingen bedacht. Je kon het interessant en leuk houden, wat zeker bijzonder is!
    Meeh ;( Dit begint veel te veel op een reactie bij het einde van een verhaal te lijken, wat het technisch gezien ook is. Maar gezien ik dat niet wil, stop ik er hier maar mee, voor het nog verdrietiger gaat klinken.
    Ik ben heel blij dat je zoveel hebt geschreven en ons hebt meegenomen op Jips reis. Bedankt daarvoor! <3

    1 decennium geleden
  • Dragonrage

    Ik vind dat je het geweldig gedaan hebt. Zo'n lange verhaallijn schrijven is niet niks en je verdient dan ook gerust even een pauze. Ikzelf kon het helaas niet afmaken (wegens gebrek aan ideeën en inspiratie), maar ik kijk graag uit naar je nieuwe verhaal (als die komt) en naar het afmaken van ons geweldig verhaal! X

    1 decennium geleden
  • OhMyFinnick

    Ik heb het gevoel dat ik een heel lange reactie moet schrijven. Alleen al om je te bedanken voor dit verhaal en het ervan beeindigen. Er zijn zoveel leuke verhalen hier op quizlet die niet af worden geschreven, dus ik ben erg blijndat je dit wel hebt gedaan. Ik vond je verhaal echt super om te lezen, het was erg mooi. Ik vond het leuk om te zien hoe je verhaal veranderden en ontwikkelden samen met je schrijfstijl. Ik ben heel erg benieuwd naar je volgende verhaal (ik heb al een abo!) Heel erg bedankt nogmaals voor het schrijven van zo'n super story! I loved it!

    1 decennium geleden
  • Gisborne

    Ik heb echt van het verhaal genoten en ik ga zeker een abo nemen op je nieuwe verhaal ^^
    Ik vond het echt een super goed verhaal en ik ga het ergens wel missen <33333
    Love it! =3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen