Foto bij • N°26 - Adrian Ivashkov


Heey.
Sorry dat ik niet heb geactiveerd, maar daar is een rede voor. Mijn iPod is dit weekens weg geweest vanwegen het feit dat de speaker het niet meer deed, maar blijkbaar had ik 'm geeoon een keer uit en aan moeten zetten. Maar op mijn iPod staan al m'n hoofdstukjes dus die kon ik niet activeren.
Maar dat is nog niet alles.
Misschien hebben sommige van jullie gezien dat ik - als het hoofdstukje een Anna POV is - Omashnov in Omashnova heb veranderd. Dat komt omdat een vriendin van mij nu ook VA aan het lezen is en we het laatst zo hadden over het feit waarom Dimitri's oma, moeder en zussen Belikova heten en Dimitri gewoon Belikov. We hadden beide een idee dat het met het geslacht te maken heeft, dus gingen we dat opzoeken, en ja hoor, het heeft te maken met het geslacht.
Dus, dacht ik dat ik dat ook maar beter kon doen.
Ik heb trouwens alleen de titels veranderd, in het verhaal wordt ze gewoon Omashnov genoemd, ik weet niet waarom, misschien dat ik dat nog wel ga veranderen.
En dan nóg iets.
Deze week heb ik sowieso al niet geactiveerd maar er zullen niet veel hoofdstukjes komen, want ik heb proefwerkweek. Eigenlijk zou ik nu ook aan het leren moeten zijn maar ik moest dit gewoon even schrijven, dus dan weten jullie dat.

P.S.
Vandaag is echt de geweldigste dag van m'n leven (nou ja, één daarvan.) WANT "LONG WAY DOWN IS OFFICIEEL UIT IN NEDERLAND! En ik ben een hele, hele, hele, heeeeele grote fan van Tom en z'n muziek, dus dat geeft zeker inspiratie (:

P.P.S.
"Heal" wordt gewoon de titelsong van dit verhaal. Het is net alsof hij wist dat dit verhaal geschreven werd en hij er gewoon een liedje over is gaan schrijven!

Lots of Love
x.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Mundane

    Aaah I love it en het is zo cute :'D

    1 decennium geleden
  • Altaria

    Cool! love it, hé kunnen we nog een stukje krijgen ondanks dat je het zo druk hebt? Please als verjaardagskadootje voor mij?? (nee dat is geen chanteren dat is gewoon onderhandelen)

    1 decennium geleden
  • MNMemories

    Adrian is verliefd, whoeiii

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen