Foto bij Chapter 31

De foto heeft niets te maken met het hoofdstuk, maar ik dacht, laat ik eens wat leuks toevoegn, in plaats vn al die deprimerende hoofdstukken :)
Gelukt? Let me know!
Oh ja, jullie mogen altijd zeggen wat je denkt wat er gaat gebeuren, maar ik post gewoon. Ik wacht niet speciaal op een reactie. Ik lees sws de reacties dus dan kan ik zeggen wie er het dichtste bijzit/zat en dan gebruik ik die naam. Afgesproken? :D
Enjoy this chapter! Or not...
xx

Niall POV

Ze trekt het mes terug uit mijn onderbuik en lacht spottend naar me. Ik grijp meteen naar naar mijn buik. Auw. Tranen prikken in mijn ogen. “Em-“ begin ik kreunend. “Wat is er, klein dikkertje?” zegt ze spottend. Wat? Zij ook al? Dik? Ik? “Waarom doe je dit?” pers ik eruit. Mijn buik doet pijn. Nog even en ik val flauw. “Vraag dat maar aan Lien. Ik heb enkel geld gekregen” zegt ze gemeen grijnzend terwijl ze 50 pond uit haar zak haalt. Wat? Lien betaalt Emma om mij “neer te steken”? Het draait voor mijn ogen. De laatste naam die door mijn gedachten schiet is Anna. Anna. Waar zou zij nu zijn? Zou ze Lien al tegengekomen zijn? Voor ik het bewustzijn verlies trap ik Emma nog hard in haar buik. Zo, net goe-. Ik verlies het bewustzijn en stoot met mijn hoofd hard tegen de stoeprand.

Ik ga ook even over naar Carolien POV. Ik weet het, het wordt ingewikkeld, maar anders kan je misschien daarna niet meer volgen…

Carolien POV

Anna is net naar boven gegaan. Volgens mij wordt ze nog een koppel met Niall. Ik zie het gewoon aankomen. Daarstraks backstage gedroegen ze zich als kleine kinderen. Of wel een net getrouwd stel. Alleen dan zonder te kussen. “Hee, vas up?” vraagt Zayn terwijl hij een arm om mijn middel legt. “Anna” antwoord ik simpel. Hij grinnikt. “En Niall?” voegt hij er vragend aan toe. Ik knik en leg mijn hoofd op zijn schouder. “Ze moeten echt een koppel worden, vind je niet?” vraag ik. Ik voel hem knikken en glimlach. Ik hef mijn hoofd op en druk een kort kusje op zijn lippen. “Vind je niet dat we ze moeten koppelen?” vraag ik. Pretlichtjes branden in mijn ogen. Zayn kijkt me met een zucht glimlachend aan. “Krijg ik geen langere kus?” vraagt hij met een pruillip. Ik lach. “Eerst antwoorden op mijn vraag” plaag ik hem. Hij zucht. Volgens mij irriteer ik hem echt, but I don’t care. “Nee, ze vinden elkaar wel. Ze trekken genoeg met elkaar op dus lang zal het wel niet meer duren voordat ze samen zijn. Toch?” zegt hij dan. Wat een filosofisch antwoord. Ik knik. “Dus geen hulp nodig dan… Jammer, ik koppel zo graag” zucht ik. “Als je zo graag mensen koppelt, kun je aan Liams liefdesleven beginnen. Eerlijk, hij en Anneleen. Zouden ze niet perfect zijn? En je merkt toch dat er chemie is tussen hen, jij niet?” zegt hij. Ik kijk op. “Goed idee, lieve schat” glimlach ik. “Dat ga ik doen, ja Liam en Anneleen koppelen. Dankjewel” zeg ik nog steeds glimlachend. “En nu, krij-“zegt hij, maar ik onderbreek hem door mijn lippen op de zijne te drukken. Hij glimlacht door onze kus heen. “Ik hou van jou” murmelt hij. “Ik ook van jou” murmel ik terug. Ik heb echt het leukste vriendje van de hele wereld! “Hee jongens, wat zitten jullie daar nu te doen?” roept Harry. “Hazza-ah!” giechelt Céline. “Laten we wat tv kijken” stelt Louis voor. We maken allemaal een instemmend geluidje. “Oh kijk! Superman!” kirt Louis. “Louis” zegt Zayn rollend met zijn ogen. “Wat? Superman is keicool!” zegt hij quasi beledigd. Ik schud lachend mijn hoofd. “Jullie zijn net kleuters” lach ik. “Ssst nu! Ik probeer de film te volgen!” roept Louis. “Maar Lou, je hebt die film al 5000 keer gezien! Volgens mij ken je de teksten gewoon uit je hoofd” zegt Liam. Slim opgemerkt. Ik geef hem een schouderklopje, waarna hij me grijnzend aankijkt. Plots horen we van boven een luide bonk. Anna, is de eerste naam die in me opkomt. Zou er iets gebeurd zijn? vraag ik me af.

Als gekken stormen we de trap op. “Anna?” roep ik ongerust. We komen bij Niall zijn kamer en willen de deur opendoen. Op slot. Wat? Op slot? “Anna? Doe eens open! Of geef tenminste een teken van leven!” roep ik lichtjes in paniek. “Don’t you worry, I’m fine” hoor ik een meisjesstem zeggen. Dat is niet Anna. Overduidelijk niet. “Jongens, doe de deur open!” smeek ik Zayn, Louis, Liam en Harry. Ze twijfelen geen moment en duwen met z’n allen de deur open. Eindelijk. Open. Seconden die uren lijken te duren. Mijn blik schiet door de kamer. Anna op de grond. Lien ernaast. Een mes in Liens hand. Wat? Ik voel mijn woede opborrelen en storm naar Lien toe. “What did you do?” brul ik totaal over mijn toeren. Bam. Een klop in mijn gezicht. Lig ik gezellig naast Anna op de grond. Ik kijk haar aan. Haar ogen zijn gesloten. Lien zal haar toch niet…?

Reageer (2)

  • lauraxxxluna

    Well noe just hope that anyone will find Nialler and kills Lien aye?!
    HET MOET WEL ECJT GOED KOMEN!
    Die foto is trouwens echt geniaal!!
    X

    1 decennium geleden
  • WinnieTheLou

    mensen vallen bewusteloos op de grond door een klein mesje... hangt daar vergif aan ofzoo? snel verdeer!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen