Foto bij Hundred and Six

*Zoey Miller

Een voor een kwam iedereen de woonkamer binnen geslenterd en toen Ariana rond half twaalf eindelijk helemaal was uitgeslapen vloog ik haar om de hals om mijn grote zus een gelukkige verjaardag te wensen. Ik kon niet geloven dat ze al 18 was. Ze was nu volwassen, voor zover Ariana dat kan zijn natuurlijk. Er zijn zo van die mensen die voor eeuwig een kind blijven: Peter Pan, Michael Jackson, Louis Tomlinson... Ik vond het maar een rare gedachte om Ariana als een volwassen vrouw te zien. In mijn gedachten vormde zich even een beeld van haar als zakenvrouw van in de 30, met 2 kinderen en een man. Raar beeld. Ariana zelf was helemaal in haar nopjes. Ze had ge gewoonte om zich op haar verjaardag heel de dag te laten verwennen. Als we een draagstoel hadden zou ze ons haar erin laten vervoeren terwijl ze ons met een zweep aanspoorde om sneller te gaan.
Gelukkig hadden we geen draagstoel en liet ze ons enkel ontbijt voor haar maken. Uitgebreid natuurlijk, met eieren, spek, koffiekoeken, croissants en versgeperst sinaasappelsap. Toen ze klaar was met haar koninklijke ontbijt gingen we allemaal in de woonkamer zitten voor de traditionele cadeautjesceremonie.
De meesten hadden kleren voor haar gekocht, waar ze dolblij mee was, maar ik keek vooral uit naar haar reactie op Liams geschenk. Die hield dat dan ook strategisch tot laatste en toen het dan aan hem was deed hij eerst alsof het maar een kleinigheidje was.
De rest wist ook wel wat er echt in het kleine doosje zat en het grappig om Ariana's gezicht te zien veranderen van neutraal naar hyper opgewonden toen ze het inpakpapier van het geschenk af trok. Ik wou dat iemand het gefilmd had. Eerst werden haar ogen groot, toen viel haar mond open en toen ze besefte hoe stom ze eruit zag sloot ze haar mond, slikte en slaakte toen een opgewonden gil. Vervolgens vloog ze Liam in de armen.
'Dit is dus waarom jij mijn favoriete neefje bent!' riep ze dolgelukkig. Glimlachend keek ik naar het tafereel en terwijl de rest nog verder praatte en Ariana haar nieuwste gadget uitprobeerde hoorde ik opeens een hese stem in mijn oor fluisteren.
'Klaar voor jouw verrassing?' Mijn glimlach werd zo mogelijk nog breder en ik draaide me om, om recht in Harry's mooie groene ogen te kijken. Opgewonden staarden die me terug aan. Ik knikte hevig van ja en terwijl Liam nog druk bezig was met zijn andere nichtje droop ik samen met Harry af.

Twee stukjes op 1 dag. Joehoe! Zie het als een compensatie omdat ik een tijdje niets heb gepost met mijn examens ;)

Reageer (2)

  • Arquitecta

    Leuke stukje (:
    Ga snel verder xx

    1 decennium geleden
  • XSanneLovex

    Hoe zijn je examens gegaan??
    Maar echt leuke stukjes!!
    snel verder!! x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen