Foto bij Note 4.

Emily Brooks.

Met m'n zonnebril op m'n neus zit ik in het zwembad, in een lekkere band. Dit is wel een groot voordeel aan m'n huis: een zwembad achter in de tuin. Genietend sluit ik m'n ogen maar het moment wordt verstoord door een schreeuwende Lily die naar buiten komt rennen. "EEEEEEEEEEEEEEEEEEM!" Gilt ze uit terwijl ze rennend haar kleren al uit trekt, wat er vrij komisch uit ziet en natuurlijk niet goed gaat. Als ze haar broek uit trekt, ligt ze binnen no-time op de grond. Ik begin te lachen en glij uit m'n band, om vervolgens het zwembad uit te lopen en Lily te helpen. Zo'n 2 minuutjes later liggen we samen in het zwembad en overleggen we wat we allemaal nog moeten doen voor morgen.
"Nou, ten eerste moeten we eten en drinken. Vooral eten. Ik weet nu al dat we zonder niet gaan overleven." Zegt Lily, terwijl ze een koekje in haar mond stopt. Ik knik, dat zouden we inderdaad niet overleven. "Gelukkig heb ik een hele voorraadkast vol, dus dat moet goed komen. Misschien is het ook handig als we wat zonnebrand meenemen, want we staan daar waarschijnlijk de hele dag en ik weet uit ervaring dat we niet een hele dag zonder zonnebrand kunnen." Lily schiet in de lach en knikt. "Ja, dat moet ook mee."

Vorig jaar gingen Lils en ik samen een dag naar het strand. Het was lekker weer en 's ochtends voordat we weg gingen, hadden we ons ingesmeerd. We dachten dat dat wel genoeg zou zijn voor de hele dag, dus we lieten het flesje thuis staan. Op het strand leek het allemaal prima te gaan maar toen we 's avonds weer bij mij thuis kwamen, waren we allebei zo rood als een kreeft.

Ik grinnik ook even en kijk dan m'n beste vriendin aan. "Hoelaat begint de signing eigenlijk?" Lils haalt haar schouders op en mompelt dan iets in de richting van 3 uur. "Weet je dat zeker of is dat een gok?" "Gok." "Oké, laten we dan maar even m'n laptop pakken en de precieze tijd kijken." Lils knikt en klimt het zwembad uit, met mij achter haar aan. Ik had al 2 handdoeken klaar gelegd vanmorgen, dus die pakken we en slaan we om ons lichaam heen. M'n laptop stond nog buiten op het terras, ik pak hem ook en loop naar de bank, onder het zonnescherm, dus lekker in de schaduw. Ik sla m'n laptop open en ga naar de Twitter van de jongens, waar staat dat ze er rond 3 uur zullen zijn. "Hey, ik had het goed! Aw yeah!" Lily begint te dansen en ik grinnik. Typisch Lils dit.

---

Soooorry voor het lange niet schrijven!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen