Foto bij Live While We're Young ~ Harry Edward Styles || voor: Mellet

Juliet Lockheart

''Die moet je doen!'' Riep Lana, één van mijn vier beste vriendinnen, toen ik een jurkje voor mijn lichaam hield. ''Ik weet het niet.'' Zei ik twijfelend. ''Kom op Juliet! Jou staat alles goed!'' Ik begon te blozen. Vanavond ga ik met mijn vriendinnen naar het eindfeest van onze school. Het zou het beste én mooiste feest ooit worden hadden ze gezegd. Snel trek ik mijn jurkje aan. ''Juul! Waarom doe je zo twijfelachtig?'' Vroeg Zoë, toen ze zag dat ik een beetje nors keek. ''Je kent die Harry Styles toch?'' Begon ik zacht. ''Die knappe laatste jaars?'' Vroeg Lana. Voorzichtig knikte ik. ''Hij komt ook, en ik..-'' ''-.. Jij vind hem leuk!'' Krijste Amber.
De blosjes op mijn wangen verschenen, en mijn hoofd draaide naar de grond. ''Zie je! Ik wist het!'' Zei Amber tevreden. ''Juul, je ziet er echt fantastisch uit! Harry valt vast als een blok voor je!'' Zei Hailey bemoedigend. Ik knikte verlegen. ''En nu zitten onzeker kuiken, ik moet je make-up doen!'' Ik plantte me op mijn bureaustoel, en Zoë begon behendig aan mijn make-up. Toen ze klaar was, was het resultaat echt verbluffend mooi. ''Wauw Zoë! Jij bent een echt visagiste!'' Zei ik. Zoë maakte een klein buiginkje. Ik grinnikte. Rare meid. Een paar minuten later, stonden we met z'n vieren in de gang. ''Ready to go?'' Vroeg Lana toen we onze jassen pakten. ''Sure!'' We besloten om te lopen, want we zouden waarschijnlijk toch dronken thuis komen.
Toen we aankwamen in de gymzaal, die diende als 'balzaal', gingen Amber en Zoë meteen naar de bar. We keken ze grinnikend na. ''Wedden dat zij voor negen uur al niet meer nuchter zijn?'' Voorspelde Hailey. Ik lachte. Daar kon ze nog best gelijk in hebben. ''Zullen we gaan dansen?'' Vroeg Lana.
We knikte instemmend. Toen we eindelijk op de dansvloer stonden, had ik Lana en Hailey vrijwel snel uit het oog verloren. Ik slaakte een diepe zucht.
''Vanwaar die zucht?'' Ik draaide me om, en twee prachtige groene ogen ontmoette mijn helder blauwe ogen. Ik werd lijkbleek. Oh my facking god. Voor mij stond Harry. Harry Styles van de bovenbouw. ''Mijn vriendinnen, ik z-zie, m-mijn vrien-vriendinnen n-niet...-'' Stamelde ik, maar Harry onderbrak me. ''Je hebt mij nu.'' Zei hij, en een glimlach sierde zijn gezicht.
Zijn prachtige kuiltjes waren nu duidelijk zichtbaar. Ik smolt helemaal weg. ''Pak je partner stevig vast, want het is tijd om te schuifelen.'' Riep de DJ door de microfoon. ''Zullen we?'' Vroeg Harry. Ik knikte verlegen. Harry legde zijn handen op mijn heupen, en ik legde mijn armen losjes in zijn nek.
Langzaam begonnen we mee te stappen op de maat van de muziek. Het moment was gewoon magisch. Ik kon wel uren met hem dansen. Zijn schattige kuiltjes die zijn gezicht sierde, zijn krullen die perfect om zijn hoofd zaten, zijn mooie glimlach, die jongen was gewoon perfect.
We waren zó innig aan het dansen, dat we niet in de gaten hadden, dat iedereen zich aan de kanten van de zaal bevond. Toen het nummer was afgelopen, keken we elkaar een beetje verlegen aan. En dat gevoel bekroop me al helemaal toen iedereen als een gek begon te joelen. ''Ik heb nog nooit zó goed kunnen dansen met iemand.'' Zei Harry. '''Ik heb nog met iemand gedanst.'' Zei ik stil. Het was waar, niemand heeft me nog nooit ten dans gevraagd.
''Jij bent de eerste die ik écht leuk vind Harry.'' Zei ik blozend. ''Dat gevoel heb ik ook over jou.'' Zei Harry verlegen. Ik moest lachen bij het zien van het rode kleurtje op zijn wangen. ''Als je bloost ben je zó schattig Harry!'' Zei ik tegen hem. ''Ik zal nooit zo schattig zijn als jou Juliet.'' Zei Harry, en hij drukte zijn lippen op die van mij. De mensen langs de kant begonnen nu nog harder te joelen dan voorheen.
Dit was echt de beste avond van mijn leven!

Reageer (4)

  • xLittleBirdx

    Echt super mooi geschreven.
    En mijn zusje heet Juliet, hahaha.

    1 decennium geleden
  • xJustmexx

    Het is echt keimooi geschreven!!!:)

    1 decennium geleden
  • Lunacy

    wauw omg, echt leuk!

    1 decennium geleden
  • Leeyum4Everr

    Oke, kweet da dees ni voor mij is, ma toch ;)
    Tis keimooi! Kvind't egt leuuuuuuk!! :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen