Foto bij Dream 4

Date: Unknown

Even voor de duidelijkheid: Het favoriete bandlid van mijn zusje is Louis en niet Liam. Ik heb geen favoriet...

Jullie kennen vast wel dat persoontje van One Direction: Liam. Nou, hij kwam dus in mijn droom voor. Ook mijn zusje kwam erin voor en nog allemaal bij-personen die helemaal niks deden.
Deze droom was eerst heel vaag maar langzamerhand werd het steeds duidelijker, daarom weet ik de datum niet precies :)

De bij-personen, mijn zusje en ik waren op een camping met een soort grasveldje naast onze campers. Daar stonden vliegtuigstoelen. Er waren in totaal 6 stoelen en ze waren tegenover elkaar. Aan de linkerkant zat ik op de hoek en mijn zusje in het midden naast mij met haar laptop -die eigenlijk van mij is- op haar schoot. De bij-personen zaten random op de andere stoelen.
Opeens zien we Liam lopen richting de toiletten van de camping en zegt opeens: 'Blue eyes!' met een knipoog. Het was nog onduidelijk tegen wie hij het had. Mijn zusje en ik zaten toen zo van O.O en mijn zusje ging fangirlen enzo... 3 seconden later was ze ineens helemaal stil, dus ik zo van 'WOOOW weird' maar verder boeide het niet echt.
Toen zagen we Liam weer van de toiletten richting de campers lopen :$ maar PLOTS ging hij met zijn handen tegen de leuning van de vliegtuigstoel en boog zich voorover naar mijn zusje. De laptop was inmiddels ingeklapt. Liam zei tegen mijn zusje: "nice blue eyes'' en mijn zusje zat daar echt awkward.
Toen ik zo van: "OMG YOU PERVERT STAY OFF MY SISTAH!'' en mijn zusje: "AND THIS IS THE SECRET OF OORD APELOORD.''
liam went crazy and ran away, scared of the wild spoons that just had appeared. He hurried of to Stuck in the Cave.*

nee hoor, verder weet ik het niet meer. Misschien ben ik wakker geworden, misschien ben ik het vergeten. You'll never know ....

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen