Foto bij hoofdstuk 17

Hoofdstuk 2 van vandaaag!!
Yeeaaa..
Veelplezier met lezen!!

So I hope you like it!

Ps,, persoonlijk vind ik dat Draco een goede kledingsmaak heeft :)
Maar ja ik heb het bedacht haha :P

‘Rustig maar ouwe brompot.’ Al mompelend loop ik naar de badkamer, waar ik me vlug in mijn kleding hijs. Ik staar even naar mij spiegelbeeld. Draco had er zelfs sieraden bij gekozen. Ik bracht wat make-up aan, maar liet me daarna langs de muur naar beneden zakken. Ik draaide de ring, om en om rond mijn vinger. Het liefst wilde ik hem af doen, van het balkon af gooien en daarna nooit meer terug zien. Dat was ook de reden, dat ik hem nooit droeg. Ze had hem me geven. True love, stond er in gegraveerd en de dag dat ik voor het eerst naar Hogwarts was gegaan. Nou dat “True love” had ze nooit bewezen. Mijn beide ouders niet trouwens. Ik stond op, schudde mijn paarse haar en rechtte mijn schouders. Dit, was iets alleen voor mij. Nobody else. Ik opende de badkamerdeur en keek Draco aan. ‘Laten we gaan.’ Draco knikte. Ik gooide mijn tas over mijn schouders, waarna ik achter Draco aanliep.

Inmiddels zaten we, wel degelijk arm in arm, in de Starbucks. Tevreden slurpte ik van mijn koffie. Draco keek een beetje nukkig voor hem uit. ‘Niet zo momperen,’ zei ik en ik gaf hem een klap op zijn achterhoofd. Hij schudde zijn hoofd en nam een slok koffie. Ik vroeg me af, hoe ik dit nog vier weken vol moest houden. Ik was hier inmiddels twee weken en we schoten niets op. We kenden elkaar redelijk, maar konden elkaar amper uitstaan. Ondanks dat het wel steeds beter ging.
Inmiddels liepen we in de zon over straat. Onze vingers waren stevig in elkaar geklemd. ‘Kom ik wil je wat laten zien,’ zei Draco. Aan mijn hand trok hij me mee het huis om. Mijn gezicht klaarde op, toen ik het zwembad zag. Een openhaard, met bij elkaar passende stoelen en een grote tafel met stoelen, onder een houten afdakje. ‘Blijf hier en niet bewegingen!’ Gilde ik wanneer en ik renden terug naar het huis. Ik sprintte door de gangen heen naar mijn eigen kamer. Zo snel ik kon trok ik mijn zwarte bikini aan, met paars shortje en een zwart shirtje er over heen. Ik sprintte weer terug richting het zwembad, botste bijna tegen Lucius op en rende over het gras heen terug. Draco zat mijn zijn voeten in het water en zachtjes sloop ik dichterbij. Met een fikse duw, duwde ik Draco het koele zwembad water in.

Reageer (1)

  • EffieTrinket

    Whahhaha draco in het water. Ik zie het al helemaal voor me.
    Ahh stomme ik ik had gewoon voordat ik mijn vorige reactie schreef gwn ff moeten kijken of je al een nieuw stukje had geschreven xD
    Nu weet ik de kleren namelijk al.
    Woow ik snap mezelf niet meer
    Laat ik het dan maar houden op SNEL VERDER :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen