Foto bij Chapter fourty-five, part two: Why always me?!

29 apr 2013

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (13)

  • HopeFlies

    Ik had ook vandaag mijn rapport :) en mijn klas was gewoon super awesome! Zo'n hechtachtige klas maar volgend jaar zal dat ook wel veranderen! ;( en kut haters dat mensen dat ook doen in het echt en gewoon geen geweten hebben ofzo, dat snap ik echt niet! Stel je voor en dat gebeurt echt!! Maar verder moet ik zeggen je verhaal is prachtig en ik ship lolivia ookal bestaan ze niet echt toch ship ik ze! ;D en omg 40 min. Door de regen ik moest vanochtend ook 20 min. Door regen maar 40 pffff. ocharme jij! Maar hopelijk heb je een goed rapport ;D sorry trouwens voor mijn onnuttige reactie :$ eigenlijk wou ik gewoon zeggen hoe hart ik van je story hou dus daarbij I LOVE YOUR STORY <3 (H)(dance)(dance)(dance)(H)

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    snel verder!!(flower)

    1 decennium geleden
  • iHeartNouis

    Arme Olivia.
    Ik moest ook door de regen fietsen voor mijn rapport (alleen ietsje korter, 15 minuten), maar op de terug weg fietste ik achter mijn 2 crushes. Ook leuk!!!1!1
    Snel verder, en een dikke knuffel voor Olivia. Echt sneu.

    1 decennium geleden
  • AnkePayne

    Ouwwwwww Louis en Harry zijn zo lief voor Olivia!

    1 decennium geleden
  • angelaxxx

    Nee!!! Ik wil ook Larry!! Nee laat maar Hazza is grappig :) en nog is poor Olivia! Ik heb mijn kudoo al gebruikt! vervloekt de kudoo knop!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen