Foto bij Shin story 16+

Speciaal voor Aylin :)

Aylin pov. Je zit in een tijdschrift te lezen, als Shin terug thuis komt. Ze moesten repeteren voor een nieuw album. Hij zakt naast je neer in de zetel en geeft je een zoen. Je geeft een terug en kijkt hem aan. Jij: moe? Hij knikt en geeuwt eens. Shin: ik heb ook last van mijn schouders. Je zet je tijdschrift op tafel en staat op. je neemt uit de kast massageolie en gaat terug naar de woonkamer. Je trekt hem recht en begeleid hem naar jullie slaapkamer. Je zet het flesje op de nachttafel en kijkt hem aan. Je geeft hem een zoen en trekt zijn shirt uit. Jij: ga je liggen? Hij knikt en hij legt zich neer op bed. Je gaat op zijn benen zitten en neemt het flesje. Je spuit een beetje op je hand en smeert het uit op zijn schouders terwijl je hem masseert.
Shin pov. Je sluit je ogen en geniet van de massage die Aylin je geeft. Dat doet zo goed. Na een tijdje stopt ze en buigt ze zich over je heen om een kusje in je hals te drukken. Je opent je ogen en kijkt haar aan. Ze glimlacht en je draait je om op je rug. Ze legt haar hoofd op je borst en je wrijft over der rug. Ze kijkt op en begint je te zoenen. Je zoent terug en bijt zachtjes op der lip. Ze grijnst en wrijft aan de rand van je broek. Je duwt haar neer op bed en gaat over haar heen hangen. je doet der shirt uit en drukt zoenen in der hals, zo naar der bh. Je handen glijden over der rug en openen de sluiting. Je gooit de bh achter je en drukt een kus op der borst. Je wrijft over der buik.
Aylin pov. Je doet de riem van zijn broek open en zijn knoop. Je duwt de broek af zijn heupen, net zoals hij bij jou doet. Je duwt zijn boxer uit en wrijft over de lengte. Hij kreunt en begint je te zoenen. Je zoent terug en begint zachtjes te trekken. Hij doet je boxertje uit en neemt een condoom uit het nachtkastje. Je neemt het af en doet het bij hem om. Hij komt tussen je benen liggen en kijkt je aan. Je knikt en voorzichtig stoot hij naar binnen. Je sluit je ogen en begint in zijn hals te zoenen. Zachtjes begint hij te stoten, maar na een tijdje steeds harder en dieper. Je laat zijn hals los en laat kreunen. Je holt je rug en komt met een gilletje klaar. Hij stoot nog even door en komt dan ook. Hij glijd uit je en doet het condoom af. Hij legt zich naast je neer en hijgt. Je legt je hoofd op zijn borst en wrijft over zijn buik. Hij tilt je hoofd op en drukt een kus op je mond. Je zoent terug en glimlacht naar hem. Hij glimlacht terug. Shin: zo wil ik wel elke dag gemasseerd worden. Je knikt en valt dan in slaap. Net zoals hij.

Reageer (1)

  • ShinCupCake

    Super sexy -kwijlt-

    xoxo <'33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen