Foto bij Forbidden love - Louis Tomlinson(16+)

het is een tamelijk lange one shot, maar dat komt door de mega lange situatie die je geschreven had. Hopelijk is hij goed :)


Speciaal voor Michelle 2703

"Loueh!" Harry vliegt zijn beste vriend rond de hals, maar laat hem al snel terug los als hij voelt dat Louis niet terug knuffelt.
De krullenbol kijkt zijn grijsogige vriend aan.
"Mag ik alsjeblieft bij jou komen Haz? Ik hou het thuis niet meer vol zo" in zijn stem klinkt verdriet, maar tegelijk ook woede en een klein beetje hoop.
Harry neemt Louis' hand vast en speelt met zijn vingers.
"Bij mij ben je altijd welkom. Dat weet je, maar op één voorwaarde."
Een kleine glimlach siert Louis' lippen.
"Ik verbied je om gevoelens te krijgen voor mijn zus. Begrepen?"
Louis knikt, "no problemo Hazza," Nu knuffelt hij Harry wel, "dank je"

"Michelle!?" De stem van haar broer dringt haar gehoorgang binnen.
"Ja?"
"Oh, hier ben je" de vrolijke krullen van Harry komen tevoorschijn achter de deur van haar kamer.
"Louis komt overmorgen naar hier"
Michelle knikt, "Waarom?" Vraagt ze terwijl ze op haar bed gaat zitten.
"Had ik je al verteld dat hij thuis nogal veel problemen heeft?" Vraagt Harry. Michelle knikt als antwoord.
"Wel, daarom" zegt Harry wanneer hij naast zijn zus gaat zitten.
"Michelle, ik wil je wel één ding vragen. Of, eerder verbieden eigenlijk"
Michelle's wenkbrauwen schieten de lucht in.
"Ik wil niet dat je gevoelens krijgt, of verliefd wordt op Louis."
Michelle's blik verzacht, "Ok, als dat het enige is. Geen probleem"
Harry glimlacht en geeft zijn zus een zoen op haar wang.

Twee dagen later

"Hey, Louis" de moeder van Harry begroet hem met een zoen op zijn wang. "Hey" zegt hij.
"Wie we hier hebben" Michelle's vader komt de trap af.
"Hey" zegt Louis en geeft hem een high-five.
"Harry, Louis is hier!" Schreeuwt Harry's moeder en nog geen tien seconden later staat zijn vriend beneden.
"Harry, wij zijn weg. Tot straks" zijn ouders geven hem nog een zoen en vertrekken naar hun werk.
"Zo, vind je het goed als je in de logeerkamer slaapt?" Vraagt Harry. Louis knikt.
"Overal is goed. Zolang ik maar niet naar huis moet"
"Lou, je bent hier welkom, en je mag blijven zolang je wil." Louis glimlacht, "Dank je" zegt hij nogmaals.
"Michelle is naar de winkel, boodschappen doen"

Een paar minuten later horen ze de deur opengaan.
"Harrey?"
"Ze is daar" zegt Harry voor hij naar beneden gaat, gevolgd door Louis.
"Heey" zegt Harry en begroet zijn zus.
"Hey" Michelle draait zich om en kijkt de twee jongens aan. Haar blik blijft hangen bij Louis. zijn grijsblauwe ogen scannen haar gezicht. Haar heldere ogen en prachtig volle lippen. Hij scheurt zijn blik van haar af en kijkt naar de boodschappentassen op de kast.
"Zal ik even helpen?" Stelt Louis voor.
"Dat zou vriendelijk zijn" antwoord Michelle, "Ik ben Michelle trouwens"
"Louis" Louis plant een zoen op haar wang. Een tinteling blijft achter op haar wang, net zoals op Louis' lippen. 'Oh shit, waarom in godsnaam?' Denken ze allebei tegelijk, maar ze hebben het beloofd aan Harry. Michelle wilt haar broer natuurlijk niet teleurstellen en Louis zijn beste vriend ook niet. Het zal nog moeilijk worden.


"Michelle? Michelle?" Een stem klinkt stilletjes, vlak naast haar oor. Vermoeid draait ze haar om en een 'mh' verlaat haar mond.
"Ik moet weg" de hese stem van Harry maakt haar al wat meer wakker.
"Waarom?" Fluistert ze.
"Mama is haar dossiers vergeten thuis. Ik ga ze haar brengen"
Een zachte kreun verlaat Michelle's mond wanneer ze zich terug omdraait.
"Oh ja, maak jij Louis tegen elf uur wakker? Anders blijft hij tot morgen in zijn bed liggen. "
Michelle zucht. Ze voelt nog een zoen op haar wang voor ze haar ogen sluit.
"Moet ik van de bakker iets meebrengen?" Vraagt Harry nog voor hij naar buiten gaat. Michelle knikt, "Iets lekker"
Harry grinnikt om haar antwoord en gaat naar beneden, neemt de dossiers en vertrekt naar het werk van zijn moeder.

In haar bed draait Michelle zich nog een paar keer om, maar geraakt echt niet meer in slaap. Straks moet ze Louis gaan wakker maken, fijn. Niet sarcastisch, echt fijn. Al een paar dagen is Louis hier en Michelle heeft het echt niet gemakkelijk gehad. Ze had het aan haar broer belooft, maar haar gevoelens zijn te sterk geworden voor Louis. Ze is denkt ze zelfs verliefd op hem. Maar dat kan ze haar broer toch niet aandoen? Telkens ze samen aan het gamen waren, iets wat ze de laatste tijd zeer veel gedaan hebben, voelde ze zich zo goed als hij haar complimenteerde. Hij zei dat ze zeer goed kon gamen, waardoor Michelle steeds knalrood werd. En andersom net hetzelfde. Zou Harry hem ook verboden hem om gevoelens voor haar te krijgen? Zou hij dan ook misschien... Nee, er zijn zo veel andere meisjes die hij kan krijgen. Op de wekker merkt ze dat het al vijf voor elf is, dus staat ze op en trekt haar pyjama, bestaande uit een korte short en een topje, wat recht. In de badkamer probeert ze haar haar toch een beetje wat vorm te geven en gaat dan door naar de logeerkamer.

Ze klopt aan en doet stilletjes de deur open. Door de gordijn komt een klein straaltje licht waardoor de kamer wat verlicht wordt, maar dat verandert al snel als ze de lichtschakelaar naar beneden klikt.
Een gesmoorde kreun is te horen vanuit het bed.
"Hazz" gromt Louis.
"Ik ben het, Michelle"
Meteen schrikt Louis op en kijkt haar aan.
"Euhm... Sorry, ik dacht dat je Harry was" verontschuldigt hij zich.
"Geeft niet"
En toen voel het stil.
Michelle glimlacht wat ongemakkelijk en gaat richting het gordijn. Ze voelt Louis' blik over haar lichaam glijden. Traag opent ze het gordijn en kijkt naar buiten. Louis kan zijn blik niet van Michelle afhouden en bestudeert haar lichaam. Ze is verdomd sexy is haar korte short. Louis sluit zijn ogen als het zonlicht naar binnen valt. Michelle blijft naar buiten kijken en geniet van de warme zon. Louis slaagt het deken van zich af en stapt uit zijn bed, net op dat moment draait Michelle zich om en meteen mist haar hart een slag. Louis heeft ook nog zijn pyjama aan -als je het zo kan noemen- alleen zijn boxer. Louis draait zich om en kijkt naar Michelle, die nog steeds naar hem staat te staren.
"You like it?" vraagt hij wanneer hij Michelle naar zijn lichaam ziet kijken. Door deze opmerking beveelt Michelle zichzelf haar blik af te wenden maar mislukt en kijkt Louis aan.
"Ik mag het niet voelen" fluistert ze. Louis komt dichterbij en legt zijn hand op haar wang.
"Je mag het voelen, Harry heeft het me ook verboden, maar ook ik kan mijn gevoelens niet tegenhouden. Michelle ik-ik..."
hij streelt met zijn duim over Michelle's wang.
"Louis..." fluistert ze zacht, "Ik... Harry... Ik mag niet, jij ook niet"
"Michelle, Harry is weg nu"
Daarin heeft hij gelijk. Mama werkt op een uur en een half rijden. Michelle plaatst haar handen op Louis' warme borst en kijkt recht in zijn prachtige grijsblauwe ogen.
"Louis..."
"Ssht" fluistert hij en zonder pardon plaatst hij zijn lippen op de hare. Michelle schrikt zich rot, maar als ze Louis' zachte lippen proeft zoent ze hem al snel terug.
"Ik hou van je" fluistert ze tussen de zoen door.
"Ik nog meer van jou" antwoordt Louis wanneer hij zich omdraait en met zijn kont tegen de vensterbank aanleunt. Hij legt zijn handen op haar heupen om Michelle dichter naar zich toe te trekken. Even stopt ze de zoen om de gordijn achter Louis terug te sluiten. Pottenkijkers hebben ze niet nodig. Michelle drukt opnieuw haar lippen op die van Louis en met een klein sprongetje klemt ze haar benen rond zijn middel.
"Ik wil je" fluistert ze tegen zijn lippen. Louis grijnst en knijpt zachtjes in haar kont waarna hij haar terug begint te zoenen. Zijn handen gaan onder haar topje stilaan omhoog. Om te slapen draagt ze nooit een bh dus strelen zijn vinger al snel haar borsten. Haar tepels worden keihard als hij er rondjes om draait met zijn wijsvinger. Even onderbreken ze de zoen zodat Louis haar topje kan uitdoen. Hij masseert zachtjes haar borsten waardoor Michelle zachtjes kreunt. Louis stopt de zoen en plaatst zijn lippen rond haar tepels. Hij likt haar tepels en Michelle kreunt als een gek.
"Louis..." Zucht ze. Hij laat haar tepels los en zoen haar opnieuw wanneer hij Michelle optilt. Met een kleine gil valt ze op haar rug op het bed en komt Louis bovenhaar hangen. Met een glimlach zoent ze hem en komen ze in een hemelse tongzoen terecht. Michelle's handen verdwijnen naar beneden en trekken langzaam zijn boxer naar beneden. Een stevige jongen komt tevoorschijn en Louis trapt zijn boxer helemaal uit. Michelle sluit haar hand er rond en begint te bewegen. Kreunen verlaten Louis' mond. Zonder los te laten draait Michelle hun om en laat natte zoentjes achter op zijn sleutelbeen.
"Michelle... Ik-" met deze stopt Michelle met bewegen en grijnst naar Louis, die lichtjes gromt.
"Kom hier jij" hij draait hun terug om en al snel ligt Michelle's shortje op de grond. Louis streelt haar clit terwijl ze heerlijk zoenen.
"Oh, Lou-"
Michelle verstijft even als ze een vinger bij haar binnen voelt gaan. Een mengeling van een zucht en een kreun verlaat haar mond. Dit voelt zo goed. Al snel voelt ze een tweede vinger bij haar binnengaan. Ze beweegt met haar heupen mee met zijn vingers. Net als ze voelt dat ze bijna gaat komen haalt Louis zijn vingers weg en zoent haar opnieuw. Michelle voelt hou hij zijn eikel tegen haar opening zet en zachtjes naar binnen glijd.
"Mmh"
Zacht begint Louis te stoten maar voert het tempo al snel op.
Michelle legt haar armen in zijn nek en kromt haar rug zodat hij dieper bij haar binnenkan.
Gekreun en gehijg vult de kamer al gauw.
"Michelle- ik, ik kom" kreunt Louis.
"In me" antwoordt Michelle fluisterend. Niet veel later vult Louis haar dan ook met zijn warm goedje, maar blijft wel doorstoten tot Michelle ook heerlijk klaarkomt.
"Oh, god" geniet ze nog na wanneer Louis uit haar glijdt. Hij gaat naast haar op het bed liggen en allebei hijgen ze nog na.
"Je bent goed" fluistert Michelle tegen Louis' huid wanneer ze zich tegen hem aan nestelt. Louis glimlacht en plant een zoen op haar slaap.
Plots klinkt het geluid van een sleutel, die wordt omgedraaid in het slot, door de gang, gevolgd door een deur die open en terug toe gaat.
"Shit! Harry" meteen springen ze allebei uit het bed en schieten in hun kleren. Alsof ze allebei net op dat moment hetzelfde denken haasten ze zich naar de playstation in de kamer ernaast en zetten ze een spel op.
"Michelle?" Harry's stem klinkt door de gang.
"Ja?"
"Waar ben je?"
"Boven"
"Ohw"
Harry komt de trap op en gaat richting de kamer.
"Mijn haar?" Fluistert Michelle naar Louis.
Hij knikt en steekt zijn duim op. Ze zucht opgelucht en speelt het spel.
"Oh, hier zitten jullie" merkt Harry op als hij passeert.
"Jeps, en ik ben weer gewonnen" zegt Michelle voor ze het spel afsluit.
Harry grinnikt en gaat al terug naar beneden.
"Oh ja, ik heb 'iets lekker' mee van de bakker" zegt hij.
Michelle gaat de gang op, maar Louis houdt haar tegen.
"Ik wist niet dat ze jou verkopen bij de bakker" grijnst hij en Michelle's wangen kleuren rood.
"Charmeur" fluistert ze en geeft hem nog snel een korte zoen voor ze naar beneden gaan. Nu maar hopen dat niemand zijn mond voorbij praat.

Reageer (1)

  • Michelle2703

    Wow, wow, wow! Dit is serieus één van de beste one shots die ik ooit heb gekregen! (En dat zijn er echt heel veel!) Mag ik ALSJEBLIEFT een vervolg?! :)
    PLEASE!
    Ik ben alleen een beetje inspiratieloos, haha.
    Dank je wel voor de fantastische one shot!!
    Xx (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen