Foto bij - 3.3

En ja, inmiddels is het al weer begin juli... geen eind mei dus... Wel een nieuw hoofdstukje. Waarschijnlijk ook de laatste voor voorlopig. Ik houd er niet van om verhalen op pauze te zetten en eigenlijk klopt dat ook niet, want het blijft in word namelijk gewoon in ontwikkeling.
Ik ben namelijk gestopt met The Story of the Year... Ik dacht niet dat ik het zou redden en ik vond het niet eerlijk tegenover anderen om dan met een afgeraffeld verhaal aan te komen en misschien toch stemmen van hen te 'stelen'.
Ik ben nog steeds van plan om dit verhaal af te maken, maar ik twijfel nog of het op 'tijdelijk gepauzeerd' komt. Ik wil het namelijk gewoon goed doen en dus zal dit verhaal in het vervolg gewoon niet meer zo snel gaan.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • DecemberRain

    Nou dan weet hij dat ook weer -sorry voor de late reactie maar ben 5 weken op vakantie-

    1 decennium geleden
  • Wolveline

    TAMTAMTAMTAM!!!!! Ik kan nu wel van alles gaan schrijven, maar er valt gewoonweg niets te zeggen.... *in silence*:X

    1 decennium geleden
  • Inviolable

    Mooi geschreven!
    Ik kon me er echt in inleven. Ben wel benieuwd wat er dan met het baby'tje gebeurd is, of het een miskraam was of na de geboorte is overleden ofzo. Maar ik begrijp goed dat het heel emotioneel moet zijn voor die moeder ;o.

    Neem je tijd om verder te schrijven, ik wacht geduldig op een volgend deeltje (: !
    xx

    1 decennium geleden
  • Skynight

    Wauw, normaal dat die ma begint te wenen! Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Kieran

    Wauw!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen