Foto bij wish × seventeen

× You jump, I jump. Remember? ×


Wat vinden jullie van het verhaal?
Eerlijke meningen graag!
xoxo

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • Niallerslove

    ZO SCHATTIG & ik wil ook wel een pinguïn knuffelen..

    7 jaar geleden
  • Fortius

    Ik vindt het verhaal echt supermegafantastischgeweldig!
    Dat is geen echt woord, maar het staat wel duidelijk in jouw woordenboek!
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahw, this is so fucking cute. The feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeels. Je zorgt ervoor dat ik van liefde ga houden en het ga haten. Ik hou ervan omdat je het zo prachtig beschrijft en omdat ik er werkelijk kippenvel van krijg, maar ik haat het omdat ik helemaal alleen ga sterven met honderdeneen katten...
    Love ya
    xxx

    1 decennium geleden
  • Bethel

    AAAAAWWHHH!!! Ik zit hier helemaal te shaken op mijn stoel. Echt een geweldig hoofdstuk!
    Wat ik vind van dit verhaal? Eerlijk? Super! Ik weet niet zo goed hoe ik dit moet onderbouwen, maar ik denk ook niet dat dit hoeft. Wat ik alleen wel vind is dat sommige hoofdstukjes (zoals deze) sterker zijn dan andere hoofdstukjes (zoals die met de Vans). Ik denk dat het verschil is dat ze hier blij is met iets kleins, een ervaring en dat het bij dat andere hoofdstuk gaat om materiële dingen. Het geluk is hier veel groter dan bij sommige andere hoofdstukjes. Ik denk dat ik het zo het beste uit kan leggen. En de verliefdheid die hier nog bij zit, is super. Het verandert de personages niet. Ze worden er niet ineens andere personen door, maar blijven gewoon dezelfde beste vrienden die ze altijd al waren en dat kan ik wel waarderen. Zeker omdat het in sommige verhalen helemaal overdreven wordt en dat is hier niet zo!
    Om een kort verhaal lang te maken; Toppie!

    1 decennium geleden
  • Skynight

    Aaah dat laatste stukje was zo schattig ^^

    1 decennium geleden
  • Snuf

    Awhhh en je verhaal is super!!Mijn bf negeerd me en joun stukjes maken me blij :)
    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen