Sorry dat het zo lang duurde! Ik was inspi loos en heb tentamen week.. Moet eigenlijk leren voor Godsdienst maar ik heb geen zin om al die boeken van het oude en nieuwe testament in me hoofd te stampen xD Doe ik zo nog wel.
Hijs wel saai, maar goed..
Enjoy!
xxx

’Zullen we dan maar uitchecken en naar ons huis gaan?’ Iedereen stemt in met het voorstel van Tom. Ik sta op en pak mijn koffer. Met z’n allen lopen we naar de deur. Ik kijk nog een keertje om en sluit dan de deur achter me dicht. De rest staat al bij de lift. Ik loop er ook snel heen en druk op het knopje voor de begaande grond. Tom geeft de sleutel af. Tom en ik lopen naar Tom zijn auto en de rest naar de auto van Georg. Ik leg mijn koffer achterin en ga voorin zitten. Tom komt naast me zitten. ’Tom. Ik vond het leuk gisteren. En romantische, dat had ik niet van je verwacht! Ik hou echt van je.’ Tom kijk me lief aan en geeft me een zoen. ’Ik vond het ook leuk. Ik hou ook echt van jou! Heel veel.’ Ik kijk blozend uit het raam. Tom start de auto en leg één hand op mijn been en een houd hij aan het stuur. Ik leg mijn hand op zijn hand en verstrengel onze vingers. Na een tijdje komen we bij het huis van Tom en Bill. Tom geeft me een kusje, knijpt in mijn hand en stapt dan uit. Ik volg Tom zijn voorbeeld en stap ook uit. We laten de spullen in de auto liggen en gaan naar binnen. De rest komt er niet veel later ook aan. ’Wat gaan we doen?’ Als niemand antwoord ga ik bij Tom op schoot zitten en knuffel hem. Na een tijdje ben ik het zat en sta op. ’Gaan we nou nog iets doen of niet?’ Iedereen kijkt mij verbaast aan en knikt. ’Wat dan?’ Ik kijk ze allemaal een voor een aan. Ik zucht en ga weer op Tom zijn schoot zitten. ’We kunnen een spel gaan spelen.’ Stelt Gustav langzaam voor. Ik knik. ’Tenminste iemand die iets weet.’ Ik sta op en loop naar de kast waar de spelletjes staan. ’We kunnen gaan monopolyen alleen dan zijn we met te veel mensen.’ Ik kijk op.

Ik heb een mededelingen xD Leuk hea.
Ik wil een Taylor Launter quiz gaan maken, ik weet alleen niet of daar belangstelling voor is? xD Ook al heb ik em al een stuk geschreven :P

Reageer (6)

  • CouchPotato

    JAA TAYLOR LAUTNER QUIZ
    Natuurlijk is daar belangstelling voor mijn kind
    Nou ik ga weer even verderlezen
    Had niet door dat er nieuwe hoofdstukken waren
    Ik weet het slecht slecht

    1 decennium geleden
  • addicted2tom

    Leuk monopoly :D
    Gezellig met zen allen spelen :D

    snel verder!<3

    1 decennium geleden
  • XmiekjeX

    Leuk!
    En tuuuurlijk is er belangstelling voor een story over Taylor (A)

    Ik ga nu ook weer verder leren :L Echt haat aan Godsdienst [&Dees]

    Love You!

    Kusje <3

    1 decennium geleden
  • Vivaldi

    Monopoly, één keer gespeeld en nooit weer x]

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    Monopoly,daar speel ik bijna altijd vals.:X
    Tenminste als ik de bank ben,haha.XD
    En veel succes met je vak Goddienst.o.o Ben blij dat ik dat vak niet meer heb.:'D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen