Foto bij ~Rose~ O9

Hey! Sorry voor de letterlijk late update haha, maar ik was de hele dag weg :3 io had een uitje maar heb daar toch ff een stukje geschreven (lief hea? ^^)

EEN P.S. NA AANLEIDING VAN DIT HOOFDSTUK: Onthoud: mocht je denken dat er niemand om je geeft of dat er niemand van je houd: er is altijd iemand die im je geeft! En misschien laten ze dat niet merken, maar er is altihd iemand wiens hart zou breken als jij er niet meer zou zijn.. Keep that in mind!

P.p.s. Wanna talk? Pb mex im always there for you! (H)

p.p.p.s. sorry voor de korte stukjes elke x



Alles is zwart, waar ben ik? Ben ik dood? Is het gelukt? Ben ik eindelijk van al mijn ellende af? Net als ik echt denk dat het met me gedaan is hoor ik stemmen. Ik wil mijn ogen open doen maar dat kan ik niet. De stemmen ebben weg en ik voel hoe ik zelf ook weer weg zak. Weer zijn de stemmen terug. Dit keer kan ik vaag horen wat ze zeggen. 'Ik ben bang dat ze het niet gaat redden.' Gaat dat over mij? Maar.. Ik ben er toch? Alleen krijg ik mijn facking ogen niet open. Weer eb ik weg. Dit keer voor een lange tijd. Ik voel me licht in mijn hoofd. Net alsof ik weg zweef. Zouden ze het toch over mij hebben gehad? ik besef dat ik waarschijnlijk in coma lig. Misschien, als ik mijn best zou doen, zou ik uit mijn coma kunnen geraken. Maar.. Waarom zou ik? Ik wil juist dood! Ik wil hier niet meer zijn! Ik heb die focking overdosis zelf genomen! En IK DEED HET EXPRESS. Nee, terug wil ik niet meer. Ik wil het witte licht zien en dan voor altijd in vrede leven, zonder pijn, zonder al mijn problemen. Zonder die miljarden mensen op de wereld, EN GEEN EEN DIE OM MIJ GEEFT! De doktoren hadden gelijk, ik ga het niet halen. Vervolgens draai ik me om en loop het witte licht tegemoet.

Reageer (3)

  • Kjaensen

    Nooooo
    Snel verder x

    1 decennium geleden
  • Cannon

    Nooooooo.

    1 decennium geleden
  • xxJennyxx

    Snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen