Foto bij ``210``

okee... klein probleempje, ik heb geen idee hoe ik verder moet... na dit deel. zal ik Dean naar hel laten gaan of nog 1 missie?

Alex Pov
“ik ben best moe…” zeg ik opeens, we waren nog steeds aan het lopen en ik had geen idee waar heen of hoe ver we nog moesten voordat we ergens waren. Sam knikt. “jammer dat we niet ergens een tent kunnen opzetten ofzo…” mijn ogen schieten open en trek Sam mee het bos in. “natuurlijk kan dat wel!” Sam is duidelijk erg veraast en kijkt hoe ik mijn tas over hoop haal op zoek naar iets. “mijn moeder had me geleerd hoe ik moest overnachten als ik in een bos was ofzo. Ik heb altijd een hangmat bij me. En met een beetje geluk pas je er bij als je wilt!” Sam weet eventjes niet wat hij moet zeggen maar als ik hem lang blijf aan kijken knikt hij langzaam. “moet ik helpen?” ik knik en geeft hem de andere kant van het doek. Het was dan wel geen echte hangmat maar ik wist dat het ons zou houden en het lekker lag. Sam maakt de ene kant vast terwijl ik die andere kant dicht knoop. Even blijf ik er naar kijken. Misschien hing hij te hoog. Ik zou er zeker niet zo makkelijk in komen. Sam loopt naar me toe en voor ik het weet tilt hij me op en duwt me op het doek. Ik kan er niets aan doen dat te lachen en help Sam er op. We rollen gelijk naar elkaar toe en Sam kijkt me met een glimlach aan. “dus… eventjes rusten?” Ik knik gelijk en leg mijn hooft op Sam zijn borst. Hij legt zijn arm om me heen en sluit zijn ogen net als ik. “je bent een lekker kussen” mompel ik nog voor ik in slaap val.

Dean POV:
“dus… wil je eerst die appelgaard doorzoeken of al een kamer vinden?” Rose begint te lachen en loopt met mij naar buiten. “ik heb net geprobeerd een ander stel weg te krijgen, maar ik werd bijna opgepakt. Ik denk dat we voorzichtig moeten zijn en eerst…” ze denkt diep na en ik bekijk haar nog eens goed. Ze had een goed lichaam en ik zou makkelijk verliefd op haar kunnen worden als ik verliefd zou worden, maar ze was Alex niet. Even grom ik en Rose kijkt verbaast naar me. “niets…” mompel ik haar blik beantwoordend. Ze haalt haar schouders op en wijst naar het hotel. “eerst een kamer”

Reageer (2)

  • Strawhat

    Hahah ^^
    Mi Likes ;d

    Geef hem alsje-alsje-alsje-alsje-blieft nog een missie _O_

    1 decennium geleden
  • koekiexkaner

    ehmm.. miss word alex veliefd op sam , of andersom?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen