Foto bij Chapter two.

Dus, k heb vet lang niet geschreven maar vanaf vandaag ga ik weer verder! Dus iedereen die zijn abo nog had, THANK YOU. En iedereen die m heeft verwijderd, dat snap ik haha!

Verveeld prikte ik in m'n bakje met sla. Ik had net toe gekeken hoe de repetitie van One Direction ging, en ben toen maar even wat gaan eten. 'Gatver wat een vieze sla', mompelde ik in mezelf. Langzaam stond ik maar op om het bakje weg te gooien.
'Kijk uit!' schreeuwde in 1 keer iemand in m'n oor. Maar het was al te laat. Ik keek geschrokken voor me. 'Shit sorry sorry sorry, ik was weer eens in gedachten. Wacht laat me dit schoonmaken' zei ik terwijl ik naar het verpeste shirt van de jongen voor me keek. Snel pakte ik ergens een servetje vandaan en begon de sla en de saus van zijn shirt te vegen. Langzaam begon de jongen te lachen. 'Ik denk dat je het alleen maar erger maakt' grijnsde de jongen voor me. Ik keek omhoog, en eventjes leek het alsof mijn hart stil stond alsof ik even geen adem kon halen, deze jongen was bloedmooi. Snel kwam ik weer uit me gedachte omdat ik waarschijnlijk ontzettend erg aan het staren was. 'Lauren, wat ben je aan het doen?' Langzaam draaide ik me om en zag m'n lieve vriendje achter me staan. Wat me dus snel weer naar de realiteit bracht. 'Hee lieverd' glimlachte ik. Terwijl Harry beschermend een arm om me heen sloeg. Ik keek op naar de jongen die wat zenuwachtig om zich heen zat te kijken. 'Ik heb zijn shirt verpest.' zei ik tegen Harry. Harry begon keihard te lachen. 'Laat me raden, je was weer eens gedachten terwijl je aan 't lopen was? '. De jongen voor me begon nu ook weer te lachen. Beschaamd keek ik naar beneden. 'Misschien' zei ik zachtjes. 'Ik ben Harry' en ik zag hoe Harry zich voorstelde aan de nog steeds onbekende jongen voor me. 'Ik ben George' ik keek op naar hem en zag zijn bloedmooie glimlach. Lauren hou op. Soms werd ik echt gek van mijzelf.

'Ik ben Lauren' zei ik maar snel toen Harry me een por gaf dat ik mij misschien ook eens moest gaan voorstellen. 'Het spijt van je shirt, hoe duur was die? Ik kan je het geld wel even geven' zei ik met een glimlach. George begon te lachen. 'Er bestaat ook nog zoiets als een wasmachine het gaat er vast wel uit'. Jeeez Lauren je bent wel lekker bezig vandaag. Oké, soms werd ik echt van zoveel gedachten die door m'n hoofd heen gingen.

'Zullen we gaan liefje, de jongens wachten op ons.' Harry haalde me uit me gedachten. 'Ja is goed, het was leuk je te leren kennen George. Sorry dat het alleen op deze manier moest'. George begon te grijnzen. 'Van hetzelfde Harry en Lauren'. Ik glimlachte nog naar hem en werd toen mee getrokken door Harry. Ik keek nog 1 keer achterom en zag dat George me nog na staarde. Ik grijnsde nog licht naar hem. En draaide me toen volledig naar m'n lieve vriendje.

Reageer (1)

  • befearless

    Leuk dat je eindelijk bent begonnen met schrijven haha, snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen