Foto bij -024 - Finally official-

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (13)

  • Reading

    Ik had vandaag niet zo veel te doen dus ben ik deze story gaan lezen. Hij is op zich wel leuk, maar er zitten wat foutjes in en er is 1 heel belangrijk punt: Dawn is pas 11 he. In mijn beleving krijgen meisjes van 11 geen vriendjes van 15(?), ook geen gouden ringen van die vriendjes en ze zoenen ook niet na een maand verkering? Het verhaal is goed bedacht maar als Dawn wat ouder zou zijn dan zou het beter zijn. Nu ga ik snel weer verder want het is toch reuze interessant om te lezen!

    9 jaar geleden
  • Babysteps

    Heb ik vorige week ook moeten doen in myn story,
    maar ik heb er iets op gevonden :p
    super story xx

    9 jaar geleden
  • Phlegethon

    Je hoeft Fred neit dood te laten gaan.. en mooie ring!!! <4

    1 decennium geleden
  • isselis

    Don't Kill Fred Weasley!

    Weet je, ik heb dus gelezen dat J.K. Arthur in het 5de boek dood wilde laten gaan aan die slang and dan zou Fred nog leven aan het einde van het book en zou het iets met Hermelien krijgen.. maar omdat Ron zijn grappige sarcastische imago enzo dan niet heer het zelfe had kunnen zijn heeft ze het zo gedaan dat ze Arthur laat leven en Fred dood heeft laten gaan... :'( :'(

    1 decennium geleden
  • BlackHazel

    Dat stukje van 25... 😭

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen