Foto bij 41. FLASHFORWARD pt.1: Is she a drugdealer?

Ahahaha, I already know in wich entertainment she will be ;p
Please look forward to my next chapter

De Super Juniorleden keken verveeld naar het televisiescherm. Dan hadden ze eens een dag vrijaf en wisten ze niet wat aan te vangen met al die tijd. Bij de jongens die voor de televisie hingen, zat ook Leeteuk ongeïnteresseerd naar het beeldscherm te kijken.
Voor de zoveelste keer werd de film die ze aan het zien waren doorbroken door een lang blok reclame. Ah, dit was te erg, dacht Leeteuk terwijl zijn ogen de tandpastareclame voor de vijfde keer die dag waarnamen. Ineens schudde het beeld en kwamen er zo van die zwart-witte storingslijnen.
Huh, was er iets mis met de televisie? Dat kon haast niet. Het was een vrij nieuw model, een cadeautje van de president. Toen hij de blikken van de andere leden onderschepte, zag hij dat zij er ook geen snars van begrepen.
Eunhyuk was al opgestaan om te checken wat er nu precies mis was met het toestel, toen het beeld weer verschoof, maar nu er ineens duidelijk beeld verscheen.
Witte letters in het Engels flitsten over een donker scherm, onder hen stond in het klein – gelukkig – de vertaling naar Hangul. ‘Verschillende mensen, van verschillende plaatsen.’
“Oh?” schoten Sungmins wenkbrauwen omhoog. “Wat is dit?”
Op datzelfde moment crashte het beeld weer en zagen we nog juist het einde van de tandpastareclame.
“Wat is ‘wat is dit’?” kwam Siwon nieuwsgierig aflopen met een nieuw potje vanillepudding in zijn handen.
“Het is...” begon Leeteuk, maar alweer veranderde het beeld. “Kijk, nu gebeurt het weer!”
Deze keer zagen ze vloer van een doodgewone keuken, twee voeten in roze schoenen gestopte en gebloemde keukenhandschoenen die een plateau vol met pasgebakken koekjes was geladen. Ze hoorden een hoge, meisjesachtige stem en iemand die enthousiast in zijn handen klapte: “Yeah! Het is gelukt.”
“Wat betekent…?” fronste Yesung verward kijkend naar het steeds veranderende beeld.
Nu was er een wasserij te zien en alweer voeten die rondliepen. Een oudere vrouw vroeg ene Eunhae om de was op te vouwen voor de volgende klant, en als een korte flits erbij kreeg je een roze kamer met een ‘singstar’-set erin onder ogen – boven het beeld, hoorde je een heldere meisjesstem met alle kracht zingen.
“Niet slecht,” mompelde Yesung nu voor zich uit – geboeid door de meisjesstem.
“Was je haar nu met Head & Shoulders om die perfecte structuur terug te krijgen na je haar te veel te verven!” klonk er een vrolijke reclamestem tussen door, met een blik op het product, maar natuurlijk duurde het alweer niet lang voor dat het beeld weer verschoof naar een ander tafereel.
Deze keer was het zo’n grote havencontainer die er kapot en alleen stond te wezen. De sneeuw glinsterde in de koele winterzon. Een jongensstem weerklonk boven het waaien van de wind: “Dus hier woon je?”
“Woonde,” zei een bekende meisjesstem.
Alle Super Juniorleden herkenden meteen die stem en staarden elkaar als versteend aan. Dat kon toch niet…?
“Kyuhyun!” riep Leeteuk zo hard hij kon, anders was er de kans dat zijn dongsaeng hem helemaal niet zou horen. Sinds dat Seven had gebeld om te melden dat ze niet meer voor hem kon gaan werken, was hij langzaam afgetakeld. Er zat nu nauwelijks nog fut in hem.
Hij trok zich altijd terug achter zijn beeldscherm om spelletjes te spelen. Hij voelde zich vreselijk in de steek gelaten. Hij moest weten dat ze een spoor van Seven hadden opgevangen. “Seven is op televisie!”
Kyuhyun hoorde Leeteuk wazig iets vanuit zijn kamer roepen, maar het scheelde hem niets. Hij was te druk bezig en wat Leeteuk dan ook te melden had, het zou waarschijnlijk even saai zijn als de afgelopen dagen – heel saai dus.
Hij dacht voor de zoveelste keer aan Seven. Hoe had ze hem zo in de koude laten staan? Nijdig slachtte hij nog gruwelijker een paar van zijn tegenstanders af. Hoe durfde ze zelfs?! Sneller geld bijverdienen? Nou, hij had nog niets op zijn rekening zien bij komen. Ze wilde gewoon aan hem ontsnappen, ja. Ze wilde niets meer met hem te maken hebben.
Ze had dikke pech. Wist ze zelfs hoeveel fans bereid waren geweest om haar plaats in te nemen? Nee, dat wist ze waarschijnlijk niet. Zo onwetend als ze was. Hij ademde kwaad uit, waardoor hij wel op een briesend paard leek.
Toen viel Leeteuk binnen. Ah, die kerel wist ook niet wanneer hij iemand met rust moest laten, hè, bleef Kyuhyun vastbesloten strak voor zich uitstaren. Leeteuk kon hem niet opvrolijken, hij wilde gewoonweg niet opvrolijken.
“Kyuhyun,” hijgde zijn bandleider uit naast hem, met zijn hand op de rug van Kyuhyuns stoel – wat hem mateloos irriteerde. “Je moet komen kijken! Het is Seven… Seven, ze is op televisie!”
Kyuhyun sperde beide ogen wijd open. Seven, op televisie? Wat deed ze daar? Was ze betrapt als illegale drugsdealer? Hij liet zich door Leeteuk meesleuren naar de woonkamer en keek ongeduldig toe hoe het televisiescherm steeds leek te begeven.
Dan hoorde hij Sevens stem. Zijn ogen richtten zich geconcentreerd op het beeld dat zo snel op andere foto’s en bewegende beelden oversprong dat het onmogelijk was om iets echt heel duidelijk te zien. “Wat je ook wilt dat ik doe, ik zal het doen! Geef me alsjeblieft een kans. Ik heb het nodig!” Hij had haar stem nog nooit zo wanhopig horen klinken en voelde instinctief de drang om haar hulp aan te bieden – als ze maar hier was.
Het beeld verschoof voor de laatste keer en er stond een reporter hen op het scherm op te wachten. “Over heel Zuid-Korea spelen deze vreemde filmpjes af. Er wordt gefluisterd dat één van de grote drie entertainments een nieuwe meisjesgroep gaan lanceren.
Zelfs wij, reporters van de nieuwsstations weten niets van deze situatie, dus vragen we het rond aan het toekijkende publiek.” Super Junior zag hoe de reporter een koppel halt liet houden. “Beste, van welk entertainment denkt u dat die lancerende meisjesgroep afkomstig is…”

[NEXT TIME ON: ‘I CAME FROM NOTHING TO BECOME EVERYTHING’]
“Ah, hyung, wat is er zo belangrijk aan die ‘Seven’? Dat is toch een jongen?”
“Seven is een meisje,” vertelde Leeteuk hem zacht. “Ze…heeft nogal een diepe indruk achtergelaten.”
“Is ze knap?” lichtte Heechuls ogen op. “Wat voor iemand is het, die Seven, in persoon bedoel ik?”
“Iemand gesloten die jongens helemaal niet toelaat in haar persoonlijke ruimte, dus niemand voor jou,” antwoordde Kyuhyun koel.
“Ah, je bent zo schattig als je jaloers bent!”

Reageer (1)

  • sailorm

    oooooooooooooooh :O spannend!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen