Foto bij ~11.

gaat lekker =D

Belle
Ik durfde me niet meer te verroeren, alleen al omdat de goudkleurige ogen me enorm raar aankeken. Voor mij stond een lange jongeman met donker, warrig haar. Zijn huid was zo bleek als porselein, en iets aan hem was geweldig. Alles aan hem was geweldig. Hij rook vooral zo lekker. Zo heerlijk zoet en zacht, maar mijn gedachten aan zijn geur werden onderbroken door de rest van zijn gang. Met z’n allen kwamen ze naar binnen. En allen hadden gouden ogen en een porseleinen huid.
Een meisje met prachtig blond haar en een fijn gezicht keek me boos aan en kwam naast de jongen die voor mij stond staan.
‘Wat doe jij hier?’
Ze snauwde, maar haar stem was zo zoet en zo zacht. Ze roken allemaal zo lekker, ik kon het niet geloven. Het was alsof de meest perfecte mensen van de hele wereld bij elkaar waren gekomen en samen waren gaan wonen. Ik kon mijn ogen niet van hen afhouden.
‘Ik was verdwaald’, verzon ik snel, ‘ik was verdwaald en dacht dat er hier iemand was die me kon helpen met de weg terug te vinden.’
De jongen voor me grijnsde, iets aan hem vertelde me dat hij doorhad dat ik loog, maar hij zei niets. Het enige wat hij deed, was zijn hand op mijn schouder leggen en me meenemen naar de keuken.
‘Natuurlijk kunnen we je helpen. Uit welke buurt kom je?’
Zijn hand was zo enorm ijskoud. Hij was zo koud dat hij leek te branden op mijn huid.
‘Ik weet niet waar ik woon’, stamelde ik, ‘alleen dat ik in de Primrose avenue woon.’
De jongen glimlachte vriendelijk en knikte.
‘Dan brengen we je daar naartoe’, en hij draaide zich om, waarschijnlijk om naar zijn auto te lopen en me weg te brengen.
Ik wilde zo graag weten hoe hij heette, wat zijn naam was. Of die net zo perfect was als hij eruit zag. En alsof hij alweer mijn gedachten kon lezen draaide hij om en excuseerde hij zich.
‘Het spijt me, wat onbeleefd van me dat ik me nog niet heb voorgesteld. Mijn naam is Edward Cullen. En dit is mijn familie.’
Hij draaide zich om naar de mensen achter ons en wees ze beleefd aan. Ze waren allemaal zo mooi en perfect.

Er was iets met de familie Cullen.

x Comments please, <3 x

Reageer (1)

  • AmanteLoco

    leuk hoor snel verder schrijvenXD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen