Foto bij 1. Let the scarousal begin...

Geniet van mijn nieuwe verhaal, in het Engels.
Heb je geen idee wie Ghost is? Check dan eerst hun site: http://www.infestissumam.com/
Nog nooit van Ghost Fanfiction gehoord en hoe dat er precies uit ziet? Ga dan eerst naar: Ghoulishperversions.tumblr.com

Ik ben een tijdje weggeweest, maar de kunst van het schrijven verleer je nooit. Dit is wat ik nog klaar had staan op mijn computer, het moet alleen nog wel afgeschreven worden. Als jullie het leuk vinden wil ik het graag afschrijven. Let wel: deze tekst is echt voor 16+ bedoelt. Er komt veel sex en satanisme in voor. Maar dat is ook wat Ghost is! Ik ben zelf naar een concert van hun geweest en Papa Emeritus is echt heavenly. Hij was ook zo'n gentleman om even mijn hand te strelen... Nog steeds niet zeker of je deze story wel moet lezen? Laten we zeggen dat we te maken hebben met 6 mannen die verkleed zijn in gewaden en het is aan onze fantasie om te bedenken wat daar allemaal onder zit... Veel leesplezier en scarousal gewenst!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen