Foto bij Niet zo snel

Weer een nieuw hoofdstuk!

Je bent bijna thuis. Aan het begin van de straat zie je allemaal gansters staan. Je fietst er snel langs. Het zweet loopt langs je rug. Je komt helemaal nat van het zweet thuis. Je bent helemaal rood. Je wilt naar boven rennen maar je moeder roept je. "Waar kom jij vandaan?!" "Ehhh, van Milan.." "En waarom ben je rood, tril je en ben je helemaal bezweet? " "Dat kan ik niet vertellen mam. Ik ga even in bad." Je voelt de ogen van je moeder in je rug prikken. Je kleed je uit en doet de deur op slot. Het badkamer raampje is afgeplakt met raamfolie. Je heb het raampje op een kiertje open staan. Je draait de warme kraan helemaal open. Als het bad bijna vol is voel je met je voet of het water goed is.
Perfecte temperatuur. Je stapt er langzaam in en gaat lang uit liggen. Even helemaal relaxen. Je gooit badzout erbij en gaat met je hoofd onder water. Wat was dat?! Je hoort wat van buiten. Je staat op en doet een handdoek om en loopt naar het raampje toe. Neee!! Je schrikt en loopt naar achtere. Het is Bill met zijn Gansters. Ze gooien steentjes tegen het raam aan. Dan schrik je je rot. Er komt een baksteen binnen vliegen. Er zit een briefje aan. "Jij houd je kop of anders ga je er aan!" Je kijkt weer naar buiten en je ziet dat ze zijn verdwenen. Je bent bang. Je laat het bad leeg lopen en droog je af. Je kleren aan en je gaat naar je kamer. Je doet je gordijnen dicht en alles op slot. Je pakt de telefoon en belt Milan. "Haai met Milan." "Milan met mij, Sindy" "Heey schat, wat is er?" "Ik moet je wat vertellen. Maar het is heel geheim en als iemand het verder weet ga ik er aan." "Ben je bedreigt? Door wie? Door die Bill zeker?! Ik zal hem een lesje leren!" "Milan ik vind het heel lief van je wat je wilt doen maar als hij dit weet dan, dan, dan ben ik er misschien over een paar dagen niet meer." Je begint te huilen. "Kom op, ik help je. Doe gewoon alles wat hij zegt, maar laat het niet TE ver gaan. Houd hem tevreden en dan ben je er zo vanaf." "Maar als hij nou mijn vriendje wilt zijn?! Maar dan ga ik vreemd, en ik vind jou leuk en niet hem" "Geeft niet, ik neem het jou niet kwalijk. " "Ow ik ga eten. Doeg Milan, zie je morgen op school." "Eetsmakelijk!" Je gaat naar beneden. Je gaat aan de tafel zitten. Je begint te eten en je moeder, die inmiddels ook is komen zitten , zit je de heletijd aan te kijken. "Mam?1 Wat is er?!" "Wat ere met mij is? Wat er met MIJ is?? Vertel me nou eens wat hier in hemels naam aan de hand is!!!" Je moeder is boos. "Mam (huil) dat kan ik niet vertellen." "Maar lieverd, je weet toch dat ik niks zal door vertellen?!" "Nouw owkeey dan. Ik heb 2 onvoldoendes gehaalt." (Je heb dit snel verzonnen om je moeder te laten ophouden) "Maar Sindy dat is toch helemaal niet erg?! Als je maar goed genoeg je best doet. En misschien had je een keer een baal dag. "
Jullie eten verder. Je moeder praat over dat ze in de winkel van die schattige sinterklaas hoedjes heeft gezien. Want het is natuurlijk al weer bijna sinterklaas.
De dag is alweer snel voor bij. Je zit gewoon rustig op de bank tv te kijken tot dat de telefoon gaat. Je moeder neemt op. Dan draait ze haar hoofd naar jou toe en zegt: (dat lees je de volgende keer :P)

Reageer (3)

  • damnshinoda

    VEEEERDEEERSNEEEL.

    1 decennium geleden
  • daredreaming

    Suuuper snel verder!!!:)

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Spannend. Snel verder schrijven hoor! (dance)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen