Geniale uitspraak: Jacob and Alec are hot!

'Is nu goed?''Oke!'wat dat was een grap. 'Ik begin alvast men koffers te pakken!' roept lena die ondertussen al beneden is. 'Nee niet nodig. Ik ben al snel genoeg, je denkt toch niet dat we met het vliegtuig gaan he?!' roep ik als antwoord. Ik snap het zelf niet. Ik woon kweenie hoe ver van lena en daarnet was ik er in nog geen 2 seconden. Ik moet m.a.w. heel snel zijn gegaan. 'Jij?' 'Ja je mag op mijn rug.''Ga je veranderen?''Als jij dat wilt.


Lena

Huh, daarnet was ze nog aant flippen en nu doet ze doodnormaal. misschien is ze gerust gesteld nu ze weet dat ik mee ga. 'Gaan we?' 'Jep eerst naar het bos, daar kan ik rustig veranderen.' 'oke, ik volg''hou je vast!' ze neemt me bij men arm en sleurt me met haar mee. waaw zo snel dat ze gaat. In nog geen halve second zijn we in het bos. Daar veranderd ze. ik zie haarf kleren van haar vliegen, in allemaal kleine stukjes. ze gaat voor me staan en pas later besef ik dat ze wil dat ik op haar rug klim. wat is ze zacht.


Charlotte

Ze is terug! Ja fijn hoor. Hey stop is met oveer mij roddelen ik hoor jullie wel hoor. Als ik dan toch stemmen hoor moeten ze op zen misnt over ierts deftig praten.
wanneer zit ze nou deftig op mijn rug. eindelijk. ik begin te lopen. Jij vind jezelf niet deftig? O jawel hoor, maar hoe jullie over me spraken was niet zo deftig. Trouwens wie zijn jullie? Ik ben Jacob! Ik ben embrieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, en ik ben quil Wat een namen.

Reageer (4)

  • Muppetje

    gedachte leze moe egt raar zijn!! coole story

    1 decennium geleden
  • wolfmother

    Jake en Alec zijn hot beste uitspraak ooit :3

    1 decennium geleden
  • jannekej

    ja !!!!!Jacob and Alec are hot!
    maar alec is voor mij :((

    1 decennium geleden
  • ElPistolero

    Verderverder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen