Foto bij Ruby-Lee Boydell

Naam: Ruby-Lee Boydell

Leeftijd: 16

Relatiestatus: Single.

Familie: Op haar derde heeft ze beide ouders verloren doordat Deucalion hun heeft vermoord. Vanaf haar derde woont ze dan ook bij Deucalion die haar half verzorgt. Ze werd het meest opgevoed door Juliet en vanaf haar tiende werd ze begeleid door de twins, Ethan en Aiden. Deucalion is dus soort van een vader van haar en Juliet een soort van moeder. Ethan en Aiden kan je ook wel zien als haar oudere broers. Dan heb je ook nog Kali, Kyle en vier andere personen (Austin, Kate, Isabelle & Tyler) waar ze niet echt mee om gaat, maar die leven wel bij haar in huis.

Beste vriendin: Lydia Martin.

Karakter: Ruby is een eigenwijs, koppig, rebels meisje die doet wat ze zelf wilt en er niet van houd als bepaalde personen haar leven proberen te bepalen. Alles wat voor gewone mensen een nee is - is voor haar een ja. Ruby kan wel lief zijn als ze dat wilt en dat is ze dan ook het meeste van de tijd bij de mensen die ze echt vertrouwd en aardig vind, maar bij de mensen die ze gewoon echt niet mag is ze heel anders. Daar gedraagt ze zich bij als een total bitch en iemand die je niet zo makkelijk onder controle kan houden. Verder is ze wel gewoon beleefd en stil op de momenten dat het nodig is. Ruby zal nooit echt een stil meisje zijn, meer een hyper sarcastisch meisje.

Extra: Haast alles wat Ruby zegt is sarcastisch. Ruby heeft nooit echt een makkelijk leven gehad waardoor ze ook niet veel dingen weet of kan. Zoals; ze heeft nooit geleerd hoe ze haar veters moet strikken. Ruby houd heel erg van dingen tekenen die er in haar op komen en meestal heeft het dan ook een betekenis die later nog nuttig is. Ook houd ze erg van lezen. Ze kan hetzelfde boek achter elkaar blijven lezen zonder dat het boek minder leuk word.

Reageer (2)

  • xEvax

    oeh ik ga het zeker weten lezen :)

    1 decennium geleden
  • Nouika

    Nice ik ga zeker lezen. ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen