Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (23)

  • Schack

    Vandaag ging ik naar Hogwarts samen met Nijntje. Toen we daar aankwamen begonnen we gelijk met zwemmen en daarna zochten we natuurlijk naar ruimteraket, want wat is een PARTEEH zonder een Marsmannetje? (Marsmannetje is wel een hoofdletter waard ._.) Helaas konden we alleen een brandweerslang vinden, ik vertrok naar huis en natuurlijk nam ik Zayn Malik mee. Het was erg leuk bij de brandweer. Morgen ga ik weer en dan neem ik Vuurpootje -de vuursalamander van Anne- mee. Hopelijk vinden we dat Marsmannetje dan wel. Anders gaan we gewoon ET kijken.

    Lol, dit is echt leuk bedacht! Ik weet dat iemand die rol al heeft, maar ik kon het niet laten :P

    1 decennium geleden
  • xSmallx

    Vandaag ging ik naar Bikinibroek samen metDora Toen we daar aankwamen begonnen we gelijk met kwallenvissen en daarna zochten we natuurlijk naar krabsburgers, want wat is een middagje kwallen vissen zonder krabsburgers Helaas konden we alleen boze octo's vinden, ik vertrok naar huis en natuurlijk nam ik Spongebob mee. Het was erg leuk bij de luilak (beroep). Morgen ga ik weer en dan neem ik Jackiemee. Hopelijk vinden we de krabsburgers dan wel. Anders gaan we gewoon zeepaardje rijden!

    Mariska (verzin maar een achternaam)
    Lief-raar- behulpzaam- kan slecht tegen stress-leest graag- is sportief-slim en toch geen nerd-is niet heel populair, maar heeft wel goede vrienden.

    1 decennium geleden
  • BlinkyMusic

    Vandaag ging ik naar Amerika (in limburg zoek maar op) samen met Adriaan . Toen we daar aankwamen begonnen we gelijk met fangirlen en daarna zochten we natuurlijk naar een cursus style dansen, want wat is een sport zonder zaklampen. Helaas konden we alleen snorkels vinden, ik vertrok naar huis en natuurlijk nam ik Harry (H) mee. Het was erg leuk bij de kauwgomballenmaker. Morgen ga ik weer en dan neem ik Blauwtje (een bruin konijn) mee. Hopelijk vinden we zaklappen dan wel. Anders gaan we gewoon naar een 1D concert .

    JES EN ALLES IS WAAR HET BESTAAN ECHT! Danku Danku moet er nog iets bij? O me naam ofcourse

    Alieke Hilhorst is de naam. Maar ik haat het. Kate is een veel mooiere naam. Kate is nogal hyper actief en altijd in voor een lolletje. Ze staat stevig in haar schoenen en heeft tegen iedereen een grote bek die iets op haar of haar vriendinnen heeft aan te merken.

    Das het wel Bye

    1 decennium geleden
  • CRAZYxME

    *Vandaag ging ik naar Neverland (Je weet wel, peterpan ^^) samen met james bond. Toen we daar aankwamen begonnen we gelijk met filmen voor de film "Bond in Neverland" en daarna zochten we natuurlijk naar Haribo beertjes, want wat is een vechtscene zonder Haribo snoep (een regelrechte ramp.. Duhu) ? Helaas konden we alleen huismerk snoep vinden, ik vertrok naar huis en natuurlijk nam ik die meiden van H2O mee. Het was erg leuk bij de geheimedienst-die-niet-zo-geheim-is-omdat-ik-erover-praatte. Morgen ga ik weer en dan neem ik Bambi mee. Hopelijk vinden we de Haribo snoepjes dan wel. Anders gaan we gewoon tinkebel feliciteren met haar verjaardag.

    Totale shit maarja.. :)
    Ik ben Sandra, 15 jaar. En hounerg van gitaarspelen muziek luisteren tekenen en gek doen. Ik ben verlegen maar in voor de gekste dingen en meestal slaat mijn fantasie op hol. Alleen nu niet omdat ik pas half 6 ging slapen...
    Succes met uitkiezen!
    X

    1 decennium geleden
  • Roms

    Vandaag ging ik naar Sexbierum samen met Zanger Rinus. Toen we daar aankwamen begonnen we gelijk met zingen en daarna zochten we natuurlijk naar Marloes uit 'Hé Marloes', want wat is een Zanger Rinus optreden zonder de lieftallige en prachtige Marloes? Helaas konden we alleen Romana uit 'Romana op de scooter' vinden, ik vertrok naar huis en natuurlijk nam ik Gordon. Het was erg leuk bij de zangers. Morgen ga ik weer en dan neem ik Tommy mee. Hopelijk vinden we Marloes dan wel. Anders gaan we gewoon daten met Gordon en zijn paarse glitterbroekjes.

    Wauw, dat was mijn prachtige invulverhaal xd
    Nouja, ik ben Romée. Mensen omschrijven me als: gek, liefhebber van sexueel getinte grappen, iemand die elke ongemakkelijk situatie gemakkelijk maakt, makkelijk spreker en liefhebber van debatteren. Maar door medicijnen voel ik me van binnen ietsje anders en ik voel de dan wel vaak lusteloos of gewoon sad zonder reden.
    Verder speel ik piano, gitaar en zing ik (alleen als ik home alone ben hoor!).
    Ik ben vrij klein, heb donkerbruin krullend haar, groenbruine ogen, grote ogen met lange dikke wimpers en tja.. dat is het denk ik

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen