Foto bij † Dream 5.1 † Ayame

ohgawd, ik ben echt erg. ik heb de laatste 2 en een halve week internet gemist. dus wat gaat Abby als eerste doen;
TOT 4 UUR VOOR DE LAPTOP ZITTEN MADE IN CHELSEA KIJKEN OMDAT JE OMA JE VERSLAAFD HEEFT GEMAAKT. en dan heb je nog maar een aflevering gekeken omdat het al 3 uur was. en daarna ging ik Free kijken een swimming anime. omdat iedere jongen daarin geweldig sexy is ben ik hem aant kijken. in de hoop dat er een beetje yaoi in zit van Rin en Haru en ik was om 4 uur nog steeds niet moe. en het erge nog.
mijn vader zei om 12 uur.
'Abby je gaat zo wel slapen he' ik zo 'jaaaaa' en om 4 uur was ik pas gestopt. en toen ging ik in mijn bed liggen. alweer anime kijken op mijn telefoon omdat ik gek werd van de vogeltjes die al floten en viel uiteindelijk pas in slaap om half 6. nou, zo ging mijn geweldige avond.
dat was pas eens interessant, vinden jullie niet (:
ps. ik heb een nieuwe cover gemaakt. gewoon omdat ik een nieuwe wou maken (: en ik denk dat ik in de volgende hoofdstukken random foto's ga plaatsen die bij het hoofdstuk past.
pps. is het oké als ik na dit hoofdstuk skip naar de wedstrijdweek of zelfs de week van de trouwerij? anders komt het echte verhaal misschien pas als ik 50 hoofdstukken heb ahaha. (of vinden jullie dat niet erg?) ik denk dat ik de 2 laatste dagen doe van de wedstrijdweek en nog wel de hele week van de trouwerij doen. als jullie dat goed vinden dan!
pps. doe ik iets fout want de helft van mijn abo's lezen mijn verhaal niet meer ? ):

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • xxJennyxx

    Je doet niets fout en als het ff duurt geeft niks ps kunnen we misschien nu wat van R horen _O_ pps ik vind hem nog steeds veel leuker dan alle prinsen(A)

    1 decennium geleden
  • ProtonicPanda

    Leuke cover! :)
    Van waar haal ij die plaatjes? tell me!
    En nee, je doet niets fout je hebt het gewoon druk.
    En je story is net zoals altijd
    AM
    AZ
    I
    N
    G xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen