Foto bij wish × twenty-six

× You jump, I jump. Remember? ×


Nog vlug een hoofdstukje..
We lopen wel één dag achter, maar dat haal ik zo snel mogelijk in, hoor!

Voor de mensen die meer voor de gebaren zijn,
dan voor de materiële wensen,
is dit wellicht een aanrader! :Y)
Correct me if I'm wrong!
xoxo

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Fortius

    De materiële wensen zijn zijn sowieso de mooiste, maar jij schrijft elke soort goed!
    Jij bent niet de enige die achterloopt, want ik zit nog maar in dit hoofdstuk terwijl je blijkbaar al bijna 50 wensen gepost hebt, maar maak je geen zorgen, ik post als een trouwe vriendin altijd reacties! Op elk hoofdstuk!
    Deze wens is echt een voorbeeld van je talent. Ten eerste is het al heel erg nobel om zo'n wens te bedenken en je beschrijft het ook nog eens super en vooral bescheiden, niet veel mensen zouden het op jouw manier kunnen. Je schrijfstijl en keuzes weerspiegelen je karakter, wat betekent dat je heel erg lief en behulpzaam bent. De intensiteit en intelligentie van je hoofdstuk(ken) zouden aangeven dat je zelf zoiets ergs hebt meegemaakt, al hoop ik van niet, want je bent daar veel te fantastisch voor!
    Love ya,
    xxx

    1 decennium geleden
  • Derks

    Ik zou die Soyer echt aangevlogen hebben.
    Hem helemaal in elkaar getrapt en geslagen hebben.
    Een mes in zijn hart gestoken hebben en langzaam zijn organen verwijderd en hem dood laten bloeden.

    WAT EEN LEUKE WENS
    IK WIL OOK RANDOM MENSEN KNUFFELEN AHWW

    1 decennium geleden
  • Bethel

    Ten eerste; ik voelde me heel erg aangesproken na het lezen van de spoiler... hahah. Maar je had gelijk, toen ik de wens of beter gezegd opdracht las, kon ik al niet meer stoppen met glimlachen. Super! Als ze er maar foto's van hebben gemaakt die ze aan haar kunnen geven om boven haar bed te hangen of iets dergelijks (:
    Ten tweede; je bent echt goed in het beschrijven van plekken en de sfeer die daar hangt. Dat wiskunde van Soyer in het donkerste hoekje van de school is bijvoorbeeld. Het viel me al eerder op dat je dit soort dingen doet en het maakt het hoofdstuk net iedere keer wat leuker.
    Ten derde; HET ZOU JE LERAAR MAAR ZIJN!!!!! Als dat bij ons zou gebeuren, zou ik gelijk weglopen, naar de conrector of de rector gaan en dan weet ik zeker dat hij diezelfde dag nog weg zou zijn. Dit kan niet!!! Oh wat was ik boos... Maar daarnaast denk ik niet dat een leraar dat ooit zou zeggen. Dan wordt je geen leraar namelijk.
    Hahaha goed, weer een super hoofdstuk dus! (:

    1 decennium geleden
  • Gisborne

    Yay, ik ben weer bijgelezen ^^ (yeah)
    Snel verder! <333333333333

    1 decennium geleden
  • Zee

    Haha, Pieter, zo grappig xd

    Echt Ugh. Ik heb wat met poep, maar okay. Ik wil op Soyers hoofd poepen. Een banaan in zijn kont proppen en met een lelijke cactus al zijn tanden uit zijn mond slaat. En dan gooien we hem met zijn allen in de dode zee. Heeft hij eindelijk vriendjes (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen