Foto bij 023

Snel pak ik mijn nachtkledij uit de kast en ga me omkleden in mijn knusse badkamer. Als ik terug uit de badkamer kom, blijf ik geschrokken staan aan de deur. Voor me staat een bijna naakte Loki, op zijn ondergoed na.
'Ga je daar blijven staan of kom je ook slapen?' Zegt Loki grijzend. Ik voel hoe ik rood word in mijn gezicht en blozend stap ik naar het bed toe.
'Je hoeft niet zo verlegen te zijn, we gaan maar enkel slapen en niet meer, toch?' Volgt erachter en ik bloos nog harder.
'Ik denk dat de tomaatjes hier in Asgard niet zo rood worden zoals jou wangen.' Zegt hij al lachend, wat nog meer roodheid veroorzaakt. Loki lacht nog eens en legt zich in het bed.
'I-ik.. i-ik...' Verder dan mijn gestotter geraak ik niet, want Loki heeft mijn hand al vastgenomen om me vervolgens in bed te trekken. Ik leg me goed en Loki zorgt ervoor dat zijn borstkas mijn hoofd ondersteun en wrijft vervolgens zachtjes in mijn haar. Ik geeuw als teken dat de dag me enorm heeft uitgeput, maar ik weiger om in slaap te vallen. Ik ben bang dat als ik mijn ogen sluit, ik de volgende dag wakker zal worden zonder Loki aan mijn zijde en dat alles nog zo zal zijn nadat Thor me het toverdrankje had gegeven.
'Hey, stop is met denken en probeer wat te slapen. Je bent heel erg moe, dus slaap maar. Niks zal me weghouden van je en dus zal ik morgen nog steeds bij jou en de jouwe zijn.' Fluistert Loki liefjes in mijn oor en nog steeds streelt hij zachtjes mijn golvende haren.
'Ik ben gewoon bang .. bang dat dit een droom is die ophoud wanneer ik weer ontwaak.' Zeg ik verdrietig terug en draai mijn gezicht naar zijn borstkas toe, waar ik me tegen aandruk om niet te hoeven huilen. Loki's hand streelt liefjes mijn rug terwijl hij me zachtjes tegen zich aanduwt als teken dat hij me knuffelt.
'Ik ga echt nergens heen. Ik hou van jou en alleen van jou. Je geraakt echt niet snel van me af, je zult het op termijn misschien zelfs stom gaan vinden.' Zegt Loki zachtjes. Ik hef mijn hoofd lichtjes op en hef mezelf wat hoger zodat mijn gezicht net boven dat van Loki terecht komt.
'Ik ga je nooit stom gaan vinden. Ik hou van jou Loki, wat er ook gebeurt. Ik zal altijd de jouwe zijn en aan je zijde staan.' Zeg ik hem en geef hem een liefdevolle zoen. De vlindertjes in mijn buik fladderen hevig over en weer en mijn hoofd voelt licht aan. Onze liefdevolle kus verandert snel in een passionele kus en zijn tong tikt lichtjes tegen mijn lippen aan. Aarzelend doe ik mijn mond een beetje open en onze tongen geraken verstrikt in een passionele dans. Loki neemt zachtjes mijn handen vast en in een snelle beweging beland ik op mijn rug in bed, met Loki boven op me. Nog steeds verstrikt in onze passionele kus streelt Loki's ene hand zachtjes over mijn wang naar mijn nek en zo naar mijn schouders. En dan plots verbreekt hij de kus en gaat hij naast me zitten.
'Het spijt me, ik liet me wat meeslepen. Ik had blijkbaar even geen controle over mezelf, het spijt me echt.' Zegt Loki verontschuldigend.
'Nee, het spijt je niet en mij ook niet. I-ik genoot er wel van.' Zeg ik blozend tegen Loki. Loki's gezicht klaart wat op, alsof hij zich niet meer schuldig voelt. Ik zet me net als hem recht in bed en kijk hem diep in de ogen aan. Het is fascinerend om te zien hoe zijn ogen zo kunnen veranderen van gifgroen naar intens blauw Mijn hand raakt lichtjes zijn wang aan en Loki sluit even zijn ogen om van mijn aanraking te genieten. Met mijn duim wrijf ik zachtjes over zijn wang en druk een zachte kus op zijn lippen die hij op zijn beurt weer beantwoordt met een liefdevolle kus. En weer vertrekken we in een passionele kus waarbij onze tongen een lange dans uitvoeren. Zijn handen liggen rond mijn midden en Loki drukt me zo veel mogelijk tegen zich aan. Een paar minuten later laten we elkaar wat losser en verbreken we de kus door een klein kusje achteraf. Beiden zijn we buiten adem en besluiten we dat het nu wel tijd is om te gaan slapen. Loki legt zich neer, waarbij hij gebaard dat ik met mijn hoofd weer op zijn borstkas kan komen liggen. Als ik dit gedaan heb, strijken zijn vingers weer zachtjes door mijn haren en binnen een paar tellen lig ik in slaap ...

Reageer (1)

  • Allysae

    hahahah
    zowat een make out xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen