kleine samenvatting van vorige keer:

james en lily waren verdwaald, bij het kamp van de zwadderaars gekomen, daar heeft james iedereen een beetje lopen vervloeken en lily was kwaad.



srry dat ie zo laat is ma ik ben totaal inspiratieloos

veel reaties gevraagd


voor de geintresseerden: ik ben bijna jarig!!!! :D op 23 maart!!


beans

james pov

toen ik en lily eindelijk bij dat vervloekte kampwaren aangekomen ( na eerst aangevallen te zijn geweest (oké klopt ni) door zowat alles in het bos) was er al een vuur en stonden de tenten op. maar nergens was er eten te bkennen. Ik plofte me neer bij het vuur naast sirius en remus, die ook al heel wat hadden meegemaakt maar ik was te moe om écht te luisteren maar 1 ding begreep ik perfect. geen eten.

Dus ik, remus en sirius begonnen in alle rugzakken te zoeken tot we in een mini-bij-zakje van de rugzak van peter één blikje bonen vonden. Probleem1: één blikje voor 6 man is nogal weinig
probleem2: geen blikopener.

probleem1 loste remus snel op, hij had ergens een spreuk geleerd om eten te vemenigvuldigen dus nu hadden we twee enrome bergen bonen in blik.
nogal stom om te sterven van de honger tussen een hoop bonen in blik zei remus.
niemand gaat hier dood!!schreeuwde sirius en een beetje over-hyper begon hij fe blikjes te vervloeken, die alles deden behalve open gaan.

toen sirius na een half uur eindelijk kalmeerde, had hij de blikjes in alles veranderd behalve in een blikopener. Toen roken we het allemaal tegenlijk, de heerlijke geur van...

Reageer (4)

  • chemicalkids

    meer :3

    1 decennium geleden
  • AudreyH

    nog geveli, beetje laat, maarja.
    straks roepen ze in koor: VOEDSEL!!!!!
    (flower)

    1 decennium geleden
  • SimoneV

    nxt plz:D:D??? p.s. gefeli

    1 decennium geleden
  • Amphitrite

    Alvast gefeli :D
    XoXo Space Cake

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen