Foto bij Print 055

Ik is back! Haha. Vrijdag gekomen, 's avonds na The Voice slapen na 32u wakker geweest te zijn. Wakker geworden: zaterdagmiddag om 3u :O En zaterdagavond 12u gaan slapen, 's nachts van half 3 tot kwart over 8 's morgens wakker geweest, en dan ook echt niet kunnen slapen. Maar daarna sliep ik door tot 11 en toen kroop ik mijn bed met moeite uit om naar beneden te gaan en een hoofdstukje over te typen van mijn kriebelhandschrift in een schriftje.
Ach ja, nu weten jullie mijn jetlag-biografie tot nu toe. Moi, en dan moet ik morgen om half 7 op voor school... Red me.

Laatste oproep voor Q&A-vragen.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • StyleLamour

    Please verder verder! X

    1 decennium geleden
  • Oleada

    VERDER!!
    Q&A right, hihi vergeten, maar hier toch enkele vraagjes:
    - Aan jou: heb je zelf een tattoo? Hoe kwam je op dit verhaal? Schrijf je al lang? Wie is je favoriete 1D'er? Wilde je Claire in eerste instantie wel laten sterven?
    - Aan Heather: Vindt je ook niet dat Zayn super lief met je kindjes omgaat, als in de perfecte vader? Ben je zenuwachtig voor de ontmoeting met je broer?
    - Aan Zayn: Vindt je Heather leuk? Zo ja, hoe ga je dat aan Tom vertellen of hoe denk je dat hij gaat reageren?
    - Aan Indy en Loiya: Jullie overschattige kleine knolletjes zorg er eens voor dat jullie mama en ome Zayn in 1 kamer opgesloten worden (wat er dan gebeurd hoeven jullie niet te weten)

    1 decennium geleden
  • ObeyxZayn

    OMG Please sneeelll verdeerrrr !!!

    1 decennium geleden
  • xIsoldee

    Oohh meer x

    1 decennium geleden
  • Manonxxx

    Please snel verder,
    ik ben echt veelste nieuwsgierig nu.
    snel verder.
    xx.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen