Foto bij Part 039

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • WeLoveTommo

    ik benn bliijjj en nu weer verder

    1 decennium geleden
  • Jessica1D

    Loveniallie; ik dacht wel dat er veel volk zou zijn maar nu ook echt niet zoveel ze en ja we hadden het ook lastig maarja na zolang aanschuiven wouk nu echt nie weg gaan zonder iets ehj dusja ma het was het waard, ben super blij dak geweest ben want die sfeer enzo was ook super leuk :)

    Conorgozzie; ja ik ben maar op half 10 toegekomen want je Sint-Niklaas is nogal redelijk ver van waar ik woon dus da was echt onmogelijk om vroeger te zijn, euh ik heb die bekers, magneten, sleutelhangers, pet, deurhanger, foto, buttons, armbandjes en ik denk dat dat alles is en kwou dak u ook kon zien ze :( mss volgende keer :)

    1 decennium geleden
  • Francesca1D

    (flower)

    1 decennium geleden
  • LoveNiallie1

    (flower)
    Ik ga volgende week woensdag omdat ik niet mocht van mijn mama gisteren want er zou veel volk zijn en ze had gelijk. Ik zou dat echt niet volgehouden hebben ze zolang aanschuiven :)

    1 decennium geleden
  • ConorGozzie

    Ooouhhhh super dat het terug goed is!!!!!
    Ik ben gisteren ook geweest :) om half 7 was ik daar en ik ben als tweede groep binnen mogen gaan :) het was echt super mooi!!!
    Ik heb die bekers, die foto en een t-shirt :)
    Jammer dat ik je niet gezien heb :(
    Wat heb jij gekocht?
    (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen