Foto bij 024

Loki's POV:
De ochtend breekt aan en ik word langzaam gewekt door de eerste zonnestralen. Als ik rond me kijk herinner ik me weer dat ik afgelopen nacht niet in mijn eigen kamer, maar in de kamer van Hallie heb doorgebracht. Door haar bewegingen, merk ik op dat ze nog steeds ter hoogte van mijn borstkas ligt met haar golvende haren in de war. Haar schattig gezicht is naar me toegedraaid, waar ik kan op aflezen dat ze vredig ligt te slapen. En zelfs ik heb vrede gevonden binnenin mezelf, dankzij Hallie weet ik weer wat gelukkig zijn betekent. Enkel Thor moet nog beseffen dat hij haar met rust moet laten en dan kunnen we samen een gelukkig stel zijn zonder grote problemen. Want elke relatie bevat wel eens een probleem, maar die kunnen we dan wel samen aan. Zelfs mijn plan om een pact met de ijsreuzen te maken heb ik opgeborgen in mijn hoofd, want ik zou niet willen dat er iets gebeurt met Hallie. Ik zou het mezelf nooit vergeven als er met haar iets gebeurt. Ik schrik uit mijn gedachten doordat Hallie onrustig begint te worden, wat duidt dat ze een nachtmerrie heeft. Ik leg zachtjes mijn hand op haar hoofd en streel zo zachtjes haar blonde haren.
'Shhtt, Loki is hier bij jou. Ik bescherm je tegen alle kwade en nare dingen.' Fluister ik haar toe en ze wordt rustiger. Ik ben zo blij dat ik vannacht bij haar mocht blijven, het was best schattig te zien hoe ze gisteren het blozend vroeg. En ze werd nog liever toen ze uit de badkamer kwam en me bleef aanstaren. De gedachte alleen al maakt dat ik een grote glimlach op mijn gezicht krijg. Het is gewoon voorbestemd, wij horen bij elkaar en ik zal van haar houden zoals ik nog nooit heb gedaan.
Het moet nu al een 8 uur zijn, de zon laat haar stralen warm naar binnen doorschijnen. Er klinkt gerommel en gevloek in de gang en ik weet dat er iets op komst is. Zachtjes maak ik Hallie wakker en zeg dat ik even naar de badkamer ga.
'Ik denk dat Thor onder weg is. Speel nog even zijn spelletje mee tot aan het ontbijt. Dan gaan we het officieel afkondigen dat we samen zijn.' Zeg ik haar zachtjes en haar ogen stralen geluk uit.
'Oke, ik zal dat doen. Wel op een voorwaarde natuurlijk.' Zegt ze speels. Mijn hart gaat al wild tekeer, nog voor ik weet wat ze wilt. Ze kan schattig zijn en tegelijk mijn hoofd op hol laten slaan.
'Vannacht blijf je weer bij me overnachten. Ik vond het heel leuk en lief dat je dat wou doen. En ik heb heel goed geslapen met je armen rond me heen.' Zegt ze verlegen.
'Als je dat zo leuk vindt, wil ik dat met veel plezier voor je doen.' Zeg ik haar terug en geef een kus op haar lippen.
'Ik ga nu naar je badkamer want Thor komt zo.' Zeg ik, geef haar vlug nog een kusje en verstop me in de badkamer. Snel kleed ik me terug aan en ga via het raam door naar het raam ernaast, die naar mijn kamer leidt.

Reageer (1)

  • Rhovaneth

    Ik ben het helemaal eens met het plaatje bovenaan :$

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen