Doornklauw en de rest racete naar het SchaduwClan territorium . Hun plan was mislukt! ''Zwakkelingen!'' gromde Doornklauw. Hoe moeilijk is het om LEERLINGEN uit te schakelen?!'' ''Maar ze zijn gewoon te sterk!'' antwoordde Bliksemschicht. ''Ik heb een nieuw plan ! '' Doornklauw grijnsde. ''En zorg dat jullie hem goed uitvoeren''. Tevreden at Doornklauw een dikke muis op

''Leeuwenpoot racete naar Goudpoot die tegen de grond werd gedrukt door Doornklauw. Ze racete verder naar Goudpoot. In slomotion zou dit er echt cool uitzien. Ze trok de krijger van Goudpoot af maar Doornklauw zag kans Goudpoot weg te duwen waardoor die in een rivier viel met stroming. Leeuwenpoot beet de krijger in zijn nek en rende naar naast de rivier waar Goudpoot werd meegetrokken door de stroming. Net toen ze erin wou gaan springen voelde ze iemand duwen. Het was Zwartvoet. Hij slaagde erin en de leerling viel in het water. Nu werd ze ook meegetrokken door de stroming...''Geniet van het water!'' miauwde Zwartvoet hen toe. ''Goudpoot!'' ''Ja!'' ''Waarom vallen die vreemde ons kamp aan?!'' Goudpoot was even stil. '' Dat zijn Doornklauw, en zijn volgelingen . Die willen ons kamp hebben en de SchaduwClan. Ze willen mij en mijn vrienden vermoorden!'' ''Die Doornklauw is geschift!'' spuugde Leeuwenpoot. '' Onee! bijna in de grote rivier! ''Leeuwenpoot , pak deze tak beet die je daar ziet! Ik pak hem na jou! Snel greep ze de tak en slaagde erin op de oever te springen.'' Nu jij!'' miauwde ze. Maar Goudpoot had hem net gemist... ''Ik help je wel!'' Ze greep de kater zijn nek beet en hielp hem zo het water uit. ''Bedankt Leeuwenpoot ''. ''Ik wou je een kans geven. Ik had me bedacht.'' ineens werd alles wazig voor haar ogen. ''Leeuwenpoot gaat het wel?'' Leeuwenpoot viel op de grond. Snel trok hij haar mee naar het kamp.

Leeuwenpoot werd wakker... Ze was niet in het leerlingenhol.. Maar in het medicijnhol. Ze zag wazig Dondervacht en Goudpoot en de rest naar haar kijken. Ze opende meer haar ogen en toen zag ze beter. ''Leeuwenpoot? Gaat het?'' vroeg Goudpoot bezorgd. ''Ja , het gaat wel ''. Ze stond op. ''Je bent flauwgevallen door het te veel kracht geven met het water en om Goudpoot eruit te helpen'' zei Dondervacht. ''Maar zijn Doornklauw en die andere verslagen?'' ''Voor deze keer wel'' miauwde Zilverpoot. Die avond aten Goudpoot , Leeuwenpoot en Bloesempoot samen. '' En Leeuwenpoot ?'' '' Ja?'' ''vrienden?'' vroeg Goudpoot. ''Vrienden!'' miauwde ze.

Reageer (1)

  • Cloudtail

    I like Leeuwenpoot!
    Aan hoeveel woorden stop je gemiddeld met je hoofdstuk?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen