Foto bij Meet the characters.

halloo,,
Hier even een kleine meet and greet met de personages die van mij afkomstig zijn!
De rest van de personages behoren toe aan de lieftallige J.K Rowling!
Er horen nog wel meer karakter eigenschappen bij de personages, maar daar komen jullie in het verhaal wel achter..
Dit is meer een beetje geschiedenis en dat het jullie een beetje een beeld geeft enzo ;D
Mocht je het beeld niet willen hebben hoef je niet kijken, want in principe is het niet belangrijk en komt het allemaal wel in het verhaal terug!
Dus I hope you like it en tips zijn altijd welkom!


Zoey Adams
Leeftijd: 18 jaar.
Haar + oogkleur: Rood haar en grijze ogen met nog het kleine beetje groen van vroeger. Door haar blindheid zijn haar ogen grijs geworden.
Afdeling: Hufflepuff
Familie: Alex en Courtney Adams. Ze heeft geen broers of zussen. Allebei purebloods, maar eigenlijk kan hen dat helemaal niet schelen. Ze zijn heel rijk en zijn beide schouwers. Ze zijn dol op Muggles en zijn goed bevriend met de Weasley familie (verrassend genoeg kunnen ze het goed vinden met Arthur Weasley) en ze hebben Adam in huis genomen, nadat Zoey hen had verteld over de mishandelingen thuis.
Extra: Zoey is blind. Een onbekende spreuk midden in haar gezicht, heeft er voor gezorgd dat ze haar zicht verloren is. Ze heeft er moeite mee vooral omdat ze haar weg moeilijk kan vinden, maar kan er wel om lachen als er daardoor weer eens iets fout gaat. Ook is Zoey een Pureblood, maar is een van de weinige wie dat niet interesseert en zelf pureblood is. Ze is erg slim, maar is heeft altijd wel zin in een grapje of iets dergelijks. Ze is nog erg verdrietig om de dood van haar beste vriend Cedric, maar is vast besloten er voor te zorgen dat zijn dood niet voor niets was.


Elizabeth Popewell:
Leeftijd: 17 jaar, word 4 September 18.
Haar + oogkleur: Blond haar en bruine ogen.
Afdeling: Hufflepuff.
Familie: Aaron en Eleanore Popewell. Haar beide ouders zijn Muggles, maar ze is alsnog een super slimme heks. Haar ouders waren super trots toen ze de brief kreeg. Ze heeft een broer. Jay Popewell ze zitten in de zelfde kring vrienden en zijn een tweeling. Ze lijken qua uiterlijk en innerlijk op elkaar en zijn absoluut dol op elkaar en zouden niet zonder elkaar kunnen.
Extra: Elizabeth is een heel erg lief meisje. Ze is een grote steun voor Zoey, ze kunnen samen huilen om de dood van hun beste vriend, maar ze kunnen samen ook enorm in de slappe lach liggen als Zoey haar trui weer eens verkeerd om aan heeft getrokken.


Scarlett Goodless:
Leeftijd: 18 jaar.
Haar + oogkleur: Groen haar en groene/bruinige ogen.
Afdeling: Hufflepuff.
Familie: Scarlett heeft haar ouders niet gekend. Het enige wat ze weet is dat ze een half-blood is.
Ze zijn overleden toen ze nog heel jong was en ze woont nu bij haar 10 jaar oudere broer Alex en zijn vriendin Summer. Ze wonen samen in een flatje midden in de stad en hebben het altijd ontzettend naar hun zin samen. Alex en Summer vinden het ook nooit een probleem als de hele kudde idioten bij hen over de vloer komen en doen gezellig met hen mee als ze waterballonnen van het balkon op voetgangers gooien.
Extra: Scarlett mist haar ouders nog elke dag, maar kan er prima mee om gaan. Na een aantal jaren geleden een weddenschap te hebben verloren met Jake, was de deal dat ze haar haar groen zou verven. Ze waren toen 15. Toen ze er achter kwam dat het haar eigenlijk heel goed stond wilde ze nooit meer anders en heeft haar haar altijd groen geverfd. Voor Jake is dat nog steeds een grote teleurstelling. Cedric heeft nog steeds een diep plekje in haar hart net zoals bij de rest van de groep. Ze zijn allemaal elkaar beste vrienden en het is toch ineens een beetje leeg zonder hem. Toen ze 17 was heeft ze een neus piercing laten zetten, die ze nog steeds mooi vind.


Jay Popewell:
Leeftijd: 17 jaar, wordt 4 September 18.
Haar + oogkleur: blond haar en bruine ogen.
Afdeling: Hufflepuff.
Familie: Aaron en Eleanore Popewell. Zijn beide ouders zijn Muggles. Jay is dus een Muggleborn. Jay is wel een beetje een kneus en in zijn omgeving gaan er altijd dingen kapot. Ondanks dat kan hij wel goed leren en onthoud veel. Zijn ouders waren super trots toen hij de brief kreeg. Hij heeft een zus. Elizabeth Popewell, ze zitten in de zelfde kring vrienden en zijn een tweeling. Ze lijken qua uiterlijk en innerlijk op elkaar en zijn absoluut dol op elkaar en zouden zonder elkaar kunnen.
Extra: Jay is echt de idioot en grappenmaker van de groep. Hij is knettergek, maar super lief. Hij is dol op iedereen, maar vooral op Zoey wie hij nog wel eens wil plagen met het feit dat ze niets kan zien, maar hij meent het nooit en helpt haar altijd, ook als ze het moeilijk heeft met de dood van Cedric. Maar hij kan net zo goed zelf heel hart mee huilen met haar, maar vaak lachen ze daarna ook weer.


Jake Williams:
Leeftijd: 19 jaar.
Haar + oogkleur: Bruin haar en bruine ogen.
Afdeling: Hufflepuff.
Familie: Jake woont al op zichzelf in zijn eigen huisje. Toen Jake 17 werd hebben zijn ouders hem officieel verstoten uit de familie en hebben hem een eigen huis na gelaten en geld voor 1 schooljaar. Jake is een Pureblood.
Extra: Jake heeft toen hij 18 werd eerst één jaar moeten werken voor hij school kon betalen. Dumbledore zei dat er geld was voor kinderen die het niet konden betalen al was het niet veel en zou hij sommige dingen dan tweedehands moeten kopen. Jake wilde daar echter niets van weten, hij wilde zijn eigen school betalen en zijn ouders bewijzen dat hij het prima zelf aan kon. En hij had er helemaal geen probleem mee dat hij er voor moest werken en gaat door nu fluitend door het jaar heen. Wel heeft hij bij elke opdracht gekeken en was geshockt toen Cedric dood was, maar hij is vast besloten dat ze het met zijn alle gaan redden. Hij slaapt bij Adam op de kamer, aangezien hij ouder is en er een kamer te kort was. Hij mist zijn familie helemaal niet en is blij dat hij uit huis woont. Zijn familie was teleurgesteld dat hij geen Slytherin maar een Hufflepuff’er is en hij was altijd al het buiten beentje geweest. Nu gaat hij vrolijk door het leven en doet waar hij zelf zin in heeft. Hij weet ook al precies wat hij later wil gaan doen. Hij wil leraar worden. En hij is vast besloten dat hem dat gaat lukken


Adam Bowton:
Leeftijd: 16 jaar
Haar + oogkleur: Zwart haar en bruine ogen.
Afdeling: Huffelpuff.
Familie: Adam is het type, ik woon in het perfecte gezinnetje en ben dol gelukkig. Helaas voor hem is dat niet helemaal waar. Zijn ouders: Ewan en Eloise zijn alles behalve aardig. Zoals hij zelf zegt: “Ze hebben nooit van me gehouden en gaan dat ook nooit doen.” Toen hij zijn brief van Hogwarts kreeg was dat zijn redding van alle mentale en fysieke mishandelingen. Hij heeft al zijn spullen meegenomen en is in de zomervakantie niet meer terug gekeerd naar huis. Hij woont nu al 6 jaar bij de familie Adams en noemt zichzelf daarom ook altijd Adam Adams waardoor iedereen altijd moet lachen. Hij mist hen niet en is alleen maar blij dat hij nu bij Zoey in huis woont. Al is hij vast besloten een eigen huis te nemen zodra hij geld heeft en meerderjarig is.
Extra: Adam is een beetje het Emo-typetje van de groep met zijn lip-piercing. Ook is hij de jongste van allemaal en kwam hij pas 1 jaar later na de rest op school. Echter konden ze het gelijk met elkaar vinden en zijn ze nu allemaal dikke maatjes. Jake en hij slapen samen op de zelfde kamer, omdat er kamers te kort waren en Jake ouders is dan de rest. Adam en Jake hebben de grootste lol en vaak zit de hele groep bij hun en de jaarlijkse kussenoorlog, vind daar altijd plaats. De kussenoorlog is altijd de ontgroening van het jaar, maar word wel vaker uitgevoerd. Adam kende Cedric minder lang dan de rest, maar ze waren heel erg close. Cedric was altijd zijn steun en toe verlaat geweest en Adam was er kapot van toen hij dood ging, maar samen met de rest slepen ze zichzelf er doorheen.

Reageer (2)

  • EffieTrinket

    Yeah hij staat online!!
    Echt leuke karakters :P
    Snel verder :Y)

    1 decennium geleden
  • Kauwgomjunky

    ben benieuwd dus snel verder ^^ Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen