Foto bij She's got my heart tied in a knot -3-

:3

Je pakt je tas lachend op en gaat snel naar zolder naar je kamer. Je loopt naar binnen en struikelt over een paar schoenen, "Ik moet écht weer eens gaan opruimen" zeg je tegen jezelf. Je gooit je tas leeg en loopt naar je computer om 'm op te starten. Ondertussen als dat slome ding aan het opstarten is raap jij je kleding van de vloer af, kan je moeder ook niet meer zeuren dat het zo'n troep is. Je gaat achter de computer zitten en meld je aan op msn en natuurlijk beginnen er gelijk 100000 mensen te praten. Eigenlijk zijn het er maar 4, maarja :'D. Oeeh Jeremy praat! En Jeremy is je goeie homo vriendje!

Jerréh zegt:

ASSEPASSSJE!

Ashleyy fersure zegt:

JURUMY :'D

Jerréh zegt:

Ghehe, alles goed?

Ashleyy fersure zegt:

Nou eerlijk gezegt, niet echt nee :'3, met jouu?

Jerréh zegt:

Tell me ö, jawel goed!

Ashleyy fersure zegt:

HAHA had m'n mams betrapt, met iets wat ik liever niet wou zien ;D.

Jerréh zegt:

WHAHAHAHAHAH!

Ashley fersure zegt:

Ja lach maar jij!


Je kijkt je mail na en kloot wat op myspace. Weer 5 vriend uitnodigingen, en allemaal bands.. Je kijkt op de myspace van een band genaamd "3OH!3", ze klonken wel leuk! Je keek tussen hun vrienden en je ziet ene Nevershoutnever! staan. Je klikt hem aan en luisterd zijn muziek. Nahwww dat klinkt echt te schattig, en hij ziet er nieteens zo slecht uit aan zijn profiel foto te zien. Je kopieert die link en stuurt 'm door naar Jeremy

Ashleyy zegt:

Luister hoe lieeef, hij is cute :'D

Jerréh zegt:

Ahwwww, en weet je hóe lekker hij is?


Je klikt de foto's aan, hij komt je op de een of andere manier behoorlijk bekend voor, maar waarvan, je hebt echt geeen idee.. Nouja, je add 'm maar! Ik bedoel, zoveel vriendjes heeft hij nog niet dus.

Reacties?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen