Slecht stukje.. :$
Haten jullie het ook zo dat als je een stukje typt eb het per ongeluk verwijderd aka annuleert (op mobiel) en dan moet je alles opnieuw typen! (huil)

De bel ging en ik liep naar binnen met Amber en Ryan achter me.
"Wat heb jij nu?" Vroeg Amber aan Ryan. Ik zuchtte onhoorbaar. Ze had geebn enkele les tegelijk met hem, waarom zou ze het vragen?
"Ik heb aardrijkskunde." Zuchte hij.
"Jammer, ik heb engels." Ik wist dat Amber nu een pruillipje opezette.
"We hebben toch geen enkele les samen." Even was het stil.
"shit.." Ryan grinnikte en toen raakte ik buiten gehoorafstand. Ik liep de les binnen en plofte op mijn stoel. Net voor de bel ging kwam Amber binnen en plofte naast me.
"Waarom kennen jullie elkaar al?!" Vroeg ze boos.
"Hield je wat voor me achter?! Want je had hem niet later kunnen ontmoeten.. Want toen had je die.. Overdosis genomen." Ze keek er een beetje vies bij toen ze het zei. Even was het stil, toen viel haar mond langzaam open.
"Heb je die overdosis door hem ingenomen?!" Riep ze nog net niet. Het was een smerige ondertoon. Alsof ik een vieze aandachtstrekker was. Ik zette mijn handen op tafel en stond met een ruk op. Het maakte me niets uit dat het onder de les was.
"Ik ben niet zo'n zielig kind als je denkt hoor. Niet op die manier iniedergeval. Ik heb wel wat anders aan mijn hoofd dan jongens. Iets waar ons prinsesje Amber geen last van heeft, nee die hangt alleen de jaloerse trut uit." Ik siste alles door mijn tanden heen waardoor alleen Amber het kon horen.
"Jenna? Wat is er aan de hand? Kan je even herhalen wat je net zei?" Vroeg de lerares boos. Ik negeerde haar volledig en bleef Amber strak aankijken. Toen draaide ik me om en liep de klas uit. Voordat ik de klas uit was riep Amber me nog iets na.
"GA JE HETZELFDE DOEN ALS JE TOEN THUIS DEED TOEN IK JE AANTROF VIEZE AANSTELSTER?!" De hele klas kon het horen. En het punt was dat ik niet wist wat de rest wist. Ik knalde de deur dicht. Door de deur hoorde ik de boze lerares met Amber praten en ik draaide me om. Besluitloos en niet wetende wat te doen.

Reageer (3)

  • blackromanceboy

    T zal wss aan de naam amber liggen mn zusje is ook zo'n drama queen

    9 jaar geleden
  • Skynight

    Amber mag niet zo doen tegen haar!(N)

    1 decennium geleden
  • xxJennyxx

    Wat een trut is die amber eerlijk gezegd heb ik het nooit zo op haar gehad hoe dan ook snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen